Ūkio bankas pradeda bendradarbiauti su internetine parduotuve www.e-senukai.lt

Ūkio bankas, plėsdamas elektroninių parduotuvių sąrašą, kuriose galima atsiskaityti per Eta banką, pradeda bendradarbiauti su internetine parduotuve www.e-senukai.lt.  Tai - didžiausia statybos, remonto ir buities prekių interneto parduotuvė, galinti pasiūlyti daugiau kaip 50 000 prekių.

„Džiaugiamės sudarydami galimybę savo klientams pirkti prekes ir atsiskaityti didelį asortimentą bei puikų aptarnavimą siūlančioje „E-senukų“ parduotuvėje. Mūsų klientai yra imlūs naujovėms, vis dažniau ir aktyviau apsiperka elektroninėse parduotuvėse, todėl neabejojame, kad ši nauja galimybė jiems bus labai naudinga ir aktuali“, - sakė Ūkio banko Elektroninės bankininkystės departamento direktorė Jolita Kiaušienė.

„Pradėdami bendradarbiauti su Ūkio banku, siekiame, kad mūsų klientai galėtų dar patogiau ir lanksčiau atsiskaityti pirkdami „E-senukų“ parduotuvėje“, - sakė Gintarė Jodikaitienė, UAB "Senukų prekybos centras" Elektroninės prekybos skyriaus vadovė.

Šiuo metu Ūkio banko klientai, besinaudojantys elektroninės bankininkystės sistema Eta banku, gali apsipirkti ir atsiskaityti beveik 100 elektroninių parduotuvių. Per 2010 m., palyginti su 2009 m., tokių atskaitymų kiekis išaugo 2,5 karto, o apyvarta – daugiau kaip 2 kartus.

„Žmonių pasitikėjimas elektroninėmis parduotuvėmis Lietuvoje auga, šių parduotuvių užimama rinkos dalis ateityje didės, todėl ir toliau plėsime savo klientų galimybes atsiskaityti jose per Eta banką“, - sakė J. Kiaušienė.

Per praėjusius metus Ūkio bankas pristatė beveik 30 naujų elektroninių parduotuvių, kuriose galima atsiskaityti per Eta banką. Tarp jų - „Čili picos“ užsakymai www.1822.lt, telekomunikacijų operatoriaus Tele2 savitarnos ir PILDYK svetainės www.manotele2.lt ir www.pildyk.lt, „Topo centro“ el. parduotuvė www.azon.lt, buitinės technikos ir elektronikos parduotuvė internete www.imk.lt, ASUS prekės ženklo elektronikos parduotuvė internete www.asusshop.lt, UAB „Interneto vizija“ portalas www.serveriai.lt ir daugelis kitų.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių