Ūkio bankas mažina paslaugų kainas

Ūkio bankas, siekdamas prisidėti prie ekonomikos atsigavimo ir gyvenimo kokybės gerinimo, ėmėsi mažinti banko paslaugų kainas. Iki vidurvasario visus mokesčius už paslaugas (komunalines, telefono, televizijos, draudimo įmokas ir kt.), mokant tiesioginiu debetu, Ūkio bankas priims nemokamai.

Įmokos už komunalines paslaugas, atliekant pavedimus internetu, Ūkio banke ir iki šiol buvo priimamos nemokamai. Ūkio bankas yra vienas iš dviejų šalies bankų, suteikiantis galimybę nemokamai susimokėti už komunalines paslaugas (dujas, vandenį, elektrą ir šildymą ) elektroniniu būdu.

„Lietuvos žmonių gyvenimo kokybė kol kas gerėja vangiai, nes šalies ekonomikos kilimo rodiklius čia pat neutralizuoja ir kylančios kainos. Matome, kad nemažą gyventojų išlaidų dalį sudaro išlaidos būtiniausioms reikmėms, tarp kurių – komunaliniai mokesčiai. Laikome būtinybe atsižvelgti į finansinę žmonių padėtį ir sumažiname bendrą komunalinių mokesčių naštą, neimdami banko mokesčio už komunalines įmokas, mokamas tiesioginiu debetu“, - sako Ūkio banko valdybos primininkas Gintaras Ugianskis.

G.Ugianskio teigimu, Ūkio bankas stengiasi palaikyti žemesnį banko mokesčių už paslaugas lygį, nei kad yra Lietuvos rinkoje. Be to, finansiškai silpniausia Lietuvos gyventojų dalis – pensininkai, kurių senatvės pensijos pervedamos į Ūkio banką, gali be paslaugos mokesčio sumokėti komunalinius mokesčius, mokant ne tik interneto pavedimu, bet ir grynaisiais banko kasose.

Ūkio banko vadovas pabrėžė, kad įmokos už kitas paslaugas, daromos internetinės bankininkystės sistema Eta bankas, yra vienos mažiausių Lietuvoje ir sudaro tik 0,8 Lt.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

r4r

r4r portretas
pagarba Romanovui!

Dana

Dana portretas
naudojamės šio banko paslaugomis ir tikrai nenusivylėm.Palyginti su kitais bankais,čia ir marža mažiausia ,ir įkainiai mažesni nei kituose bankuose.

Rūtelė

Rūtelė portretas
Galėjot anksčiau parašyti. Nes pažiūrėjau tas 20 lt už kortelę sugrįš per 2 mėnesius(tiek sumoku už komunalinius banko mokesčių)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių