Ūkio bankas išplėtė klientų aptarnavimo tinklą

Ūkio bankas, bendradarbiaudamas su Lietuvos paštu, išplėtė savo klientų aptarnavimo tinklą ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir nedideliuose miesteliuose. Nuo šiol išsiimti grynųjų pinigų arba įnešti grynuosius į savo turimą Ūkio banko kortelės sąskaitą galima 28-uose Lietuvos pašto skyriuose. Ši partnerystė išplečia Ūkio banko aptarnavimo tinklą nuo 60 iki beveik 90 taškų visoje Lietuvoje.

„Šios partnerystės dėka galėsime suteikti kasdieninę aktualią paslaugą mūsų klientams mažuose šalies miesteliuose – dabar, norintiems išsiimti grynųjų, arba įnešti pinigus į savo mokėjimo kortelės sąskaitą, nebereikės vykti į didesnius miestus. Mažuose miesteliuose kurti atskirą skyrių ar įrengti bankomatą nėra finansiškai optimalu, o šis sprendimas, itin efektyviai papildantis ir išplečiantis mūsų klientų aptarnavimo tinklą, padės mums dar labiau priartėti prie savo klientų“, - sakė Ūkio banko Komercijos tarnybos vadovas Justas Babarskas.

Operacijos atliekamos elektroninių kortelių skaitytuvų pagalba, kuriuos Ūkio bankas įrengė Lietuvos pašto skyriuose. Be pinigų išgryninimo ir įnešimo operacijų, skaitytuvo pagalba klientams taip pat bus suteikiama informacija ir apie jų kortelės sąskaitos likutį.

Pasak J. Babarsko, papildomų patogių vietų, kuriose galima atlikti minėtas operacijas, atsirado ne tik mažesniuose miestuose, bet ir didžiųjų miestų miegamuosiuose rajonuose.

Išsigryninti arba įnešti pinigus į savo mokėjimo kortelės sąskaitą dabar galima dviejuose pašto skyriuose Vilniaus mieste (Tyzenhauzų ir Architektų g.), trijuose skyriuose Kauno mieste (Prancūzų, P.Lukšio, Eivenių g.), o taip pat daugiau nei dvidešimtyje šalies miestų ir miestelių: Siesikuose, Daugailiuose, Rokiškyje, Obeliuose, Kavoliškyje, Žiežmariuose, Šėtoje, Pelėdnagiuose, Skaudvilėje, Dauguose, Simne, Antanave, Kazlų Rūdoje, Šakiuose, Smalininkuose, Kuršėnuose, Šeduvoje, Rietave, Priekulėje, Salantuose, Vilkyškiuose, Švėkšnoje, Pakruojyje.

„Tikime, kad ši nauja galimybė mūsų klientams bus patogi ir aktuali. Ateityje, atsižvelgdami į paslaugos poreikį ir populiarumą, planuojame plėsti taškų skaičių, o taip pat įvertinsime galimybes pasiūlyti ir kitų paslaugų, bendradarbiaujant su Lietuvos paštu“, - sakė J. Babarskas.

Ūkio bankas yra pirmasis komercinis bankas Lietuvoje, jau trečią dešimtmetį teikiantis patikimas paslaugas plačiame nuosavame klientų aptarnavimo tinkle, kurį sudaro 60 padalinių visoje šalyje. Be to, Ūkio banko mokėjimo kortelės aptarnaujamos 270 bendrojo tinklo bankomatų.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių