Ūkio bankas aptarnaus „Snoro“ indėlininkes įmones Kauno apskrityje

Ūkio bankas buvo pasirinktas išmokėti pinigus įmonėms, buvusioms nacionalizuoto ir bankrutuojančio banko „Snoras“ indėlininkėms, Kauno apskrityje.

Kauno apskritis yra antroji Lietuvoje pagal ekonominį verslo aktyvumą ir sukuriamą BVP dalį. Čia veiklą vykdo 14 tūkst. įmonių. Valstybės draudžiama indėlio suma siekia iki 345 280 tūkst. litų.

„Tai, kad išmokėti pinigus įmonėms, buvusioms “Snoro" indėlininkėms, Kauno apskrityje buvo pasirinktas Ūkio bankas, yra mūsų ilgametės klientų aptarnavimo patirties teigiamas įvertinimas.

Kauno apskritis yra antra didžiausia pagal verslo apimtis Lietuvoje. Tikime, kad mūsų darbuotojų profesionalumas ir sukauptas įdirbis padės mums šią užduotį atlikti greitai, kokybiškai ir patikimai.

Savo darbu sieksime prisidėti prie susidariusios situacijos stabilizavimo ir operatyvaus buvusių „Snoro“ verslo klientų finansinių klausimų sprendimo", - sakė Ūkio banko Valdybos pirmininkas Gintaras Ugianskis.

Valstybės įmonė „Indėlių ir investicijų draudimas“ paskelbs tikslią išmokų mokėjimo tvarką. Draudimo išmokos gavėjus turėtų pasiekti ne vėliau kaip per 30 darbo dienų.

Įmones, pageidaujančias kuo greičiau sužinoti apie išmokėjimo tvarką, Ūkio bankas kviečia registruotis el. paštu draudimoismokos@ub.lt. Su užsiregistravusiomis įmonėmis susisieks patys Ūkio banko darbuotojai.

Pasak G.Ugianskio, Ūkio bankas jau aktyviai prisideda tiek prie gyventojų, tiek prie verslo įmonių finansinių problemų sprendimo, su kuriomis jie susidūrė po įvykių banke „Snoras“.

Po „Snoro“ banko veiklos sustabdymo naujų klientų Ūkio banke sulaukiama vidutiniškai 3,5 karto daugiau negu įprastai. Daugiausiai klientai kreipiasi prašydami atidaryti banko sąskaitas, išduoti mokėjimo korteles ir pageidaudami naudotis elektroninės bankininkystės paslauga Eta banku.

Naujai ateinantiems verslo klientams šiuo metu yra aktualiausi greiti finansavimo sprendimai, kurie leistų kiek įmanoma greičiau stabilizuoti ir išlaikyti įmonės veiklą, todėl dažnai pasirenkama overdrafto paslauga.

Ūkio bankas yra pirmasis ir ilgiausiai dirbantis komercinis bankas Lietuvoje, veikiantis jau 22-uosius metus ir turintis 60 klientų aptarnavimo padalinių visoje Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankasSnoras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių