Ūkininkams bus draudžiama plėstis

Grįžti į straipsnį

info LIETUVOS ŽEMĖ

info LIETUVOS ŽEMĖ      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt

Stanislovas

Stanislovas portretas
Pareiškiu kad Pranciškus šliužas yra Lietuvos saviniinkų priešas ir Lietuvos interesų išdavikas,tarnaujantis Maskvos specialiosims tarnybosm siekiančioms sužlugdyti Lietuvos ekonomiką,bei stambiesiems Lietuvos žemvaldžiams siekiantiems popigiai supirkti žemės savininkų turtą. Šis veikėjas dar Lietuvos nepriklausomybės priešaušryje aktyviai tarnavo mafijai siūlydamas negrąžinti žemės savininkams nuosavybės ir tuo būdu pasitarnauti Rusijos politikai nukreiptai prieš Lietuvą. Amžina gėda niekšams parduodantiems LIETUVĄ savo veidmainingais darbais.

Stanislovas

Stanislovas portretas
Siūlau apriboti žemės nuosavybės valdyma iki 75 hektarų vienai šeimai,taip kaip buvo Lietuvos tarpukario Respublikoje. Žemė turi būti laisvai perkama ir perleidžiama ne tik Lietuvos piliečiams bet ir užsieniečiams iš bendros Europos sąjungos,o kitiems ne.

Užteks

Užteks portretas
užteks tų komunistinių draudimų, apribojimų. Leiskite rinkai pačiai tvarkytis.

Įdomu

Įdomu portretas
Ar tas Pranciškus tikrai kažkam uoliai tarnauja ar jam šiuo metu su sveikata negerai? Tiek to, bet užtai pavardė graži, lietuviška.

Galerijos

Daugiau straipsnių