Tyrimas: iš senatvės pensijos neišgyventų du trečdaliai lietuvių

Grįžti į straipsnį

Pensininkas

Pensininkas portretas
O ką čia tyrti? Jeigu už visus mokesčius sumoka 600 litų, tai dar beveik tiek reikia maistui, vaistams, kokiam nors butinam pirkiniui, važiavimo bilietui mieste ir užmietyje.

XXI a. baudžiava Lietuvoje

XXI a. baudžiava Lietuvoje portretas
22 metus Lietuvą skurdino, partinių gaujų suformuotos, penkiolika vyriausybių. Štai kokioje padėtyje dabar yra Lietuvos žmonės. Kai ... Anglijoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį gali nusipirkti šešis produktus: - pieno 1 litrą; - miltų 1 kilogramą; - cukraus 1 kilogramą; - 6 kiaušinius; - aliejaus 1 litrą; - dyzelino 1 litrą. Tai ... Lietuvoje nekvalifikuotas darbininkas už minimalų valandinį atlygį nepajėgus nupirkti dyzelino 1 litro, aliejaus 1 litro (nes brangesnis už dyzeliną su akcizais) ir iš likusių keturių aukščiau išvardintų produktų gali nusipirkti tik vieną kurį nors, nes kitiems įsigyti pinigų jau nepakanka. (Tai yra 2012 kovo mėnesio tyrimo duomenys) Tokiom nežmoniškom sąlygom Lietuvoje skursta dirbantis jaunimas ir mes su mažiausiomis darbo pajamomis, tokiom sąlygom yra priversti vargti ir mūsų tėvai pensininkai. Kad gyventi oriai Lietuvoje, reikia atsikratyti visų štai šių partinių gaujų kurios sukūrė Lietuvą netinkamą žmogui gyventi: - LSDP (Lietuvos socialdemokratų partijos) ir gaujos vadeivos Algirdo Butkevičiaus; - TS LKD (Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų) ir gaujos vadeivos Andriaus Kubiliaus; - Partijos Tvarka ir teisingumas su gaujos vadeiva Valentinu Mazuroniu; - Liberalų ir centro sąjungos su gaujos vadeiva Algiu Čapliku; - Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio ir gaujos vadeivos Eligijaus Masiulio. Taip pat Lietuvai yra pavojingi Voldemar Tomaševski su Lietuvos lenkų rinkimine akcija, gaujos vadeiva rusas Viktor Uspaskich su darbo partija ir kiti į juos panašūs. Vienykimės ir padarykim taip, kad visiems laikams išnyktų šios partinės gaujos - Lietuvos žmonių kankintojai, Lietuvos niekintojai ir naikintojai.

lietuve

lietuve portretas
o kaip isgyventi is minimalios algos ,

JANE

JANE portretas
o dar pavydi visi kad vienisas pensininkas gauna kompensacija.kiek vaistam iseina

Aha

Aha portretas
O kaip isgyventi 3 asmenu seimai uz 1400lt??? O su tais vaistais, tai irgi propaganda varo - "tik pirkit ir jums bus gerai", o istiesu, tai kai paziuri, kai bobute iseina is vaistines su pilnu maisu vaistu, tai ...nu kazinau...juokinga darosi...

ricius

ricius portretas
Vokieciai koncentracijos stovyklose irgi dare tyrimus,ar gali zmogus isgyventi su 100gr. duonos parai

Pranas

Pranas portretas
...nuo kada atsirado tokia didelė pensija,jei dauguma žmonių negauna net 600lt.nejuokinkite.

meilė

meilė portretas
o dirbantis gali išgyventi iš 700 Lt?

mmm

mmm portretas
uztai nesistebekim kurie sukasi kontrobanda

valdas ne adamkus

valdas ne adamkus portretas
mes patikejom SAJUDZIU,o jie pasidalino musu tautos SAJUDI i kruva dvokianciu partiju,uz kurias mes apmokam ju rinkiminiu kompaniju reklamas,ju nario mokescius is biudzeto. jie didina savo gaunamas pajamas tuo paciu ir jau gana greitai daugelis is ju gaus dideles pensijas,o reiketu juos uzdaryti i ''geta''priversti gaminti cementa uz 730lt.men.uzmokesti,gal tuomet suprastu,kaip gyvena pensininkas Lietuvoje ir ar gali Jis oriai pailseti senatveje...

dana

dana portretas
Pradejau dirbti nuo 16 metu.Mokiausi ir dirbau.Norejau buti turtinga.Atsikurus laisvai Lietuvai,prasidejus ekonominiam perversmui ,dauguma zmoniu liko be darbo.Kad nelikciau be darbo dirbau be atostogu,bijojau ,nes po atostogu daugumai iteikdavo atleidimo lapelius.Dirbau 14 metu be atostogu ir vis tiek neisejo uzsidirbti didesnes pensijos,tapti turtinga,nes nuo 50 metu tapo lietuviai nereikalingi darbdaviam.10 metu merdejau,dirbau ir gaudavau atlyginima ,ne savo noru vokeliuose.Darbo stazo tureciau apie 40 metu,taciau negaliu irodyti,nes nera irasu darbo knyguteje.Ne savo noru zmones buvo pastumeti dirbti nelegaliai,seimas ir visi valdantieji tai zino ir zinojo,bet leido "saviem" nemoketi mokesciu,apgaudineti valstybe.Is darbo birzos,turedama 22 darbo stazo ,per 10 metu niekada negavau bedarbio pasalpos-paramos ,sakydavo, kad reikia tureti isdirbtus metus darbo stazo,taciau as turejau 22 metus darbos stazo. Dabar gaunu pensijos 431,- litu.Faktiskai ,kad gautum bedarbio pasalpa ,metus darbo stazo reikia tureti tiem, kas neturi visai darbo stazo,o jie man sakydavo ,kad visiem be isimties,reikia,keista ir daugiau kaip keista.Tai stai "darbstumas" prie ko privede.Nebuvau tingine ,ne savo noru-tapau valkata.Skaudu, kaip viska apmastai,Ta Lietuva "laisva" daugumai zmoniu atnese tiek daug skausmo ir nusivilimo.Nebus laimingi tie kurie sedi ir tyciojasi is tautos,netekciu,svetimo skausmo,nes jie yra prakeikti.

fasijo

fasijo portretas
danos komentarui,faktiskai taip yra,paramas gauna ne tie kuriem reikia,bedarbo pasalpas taip pat,turtingi buna ne tie, kurie stengiasi dirbti ir uzsidirbti,o turtingi buna tie, kurie vagia....,parazituoja ir t.t... .

Galerijos

Daugiau straipsnių