Tyrimas: dauguma Lietuvos gyventojų palankiai vertina kasos aparatų įvedimą turgavietėse

Daugiau nei pusė, arba 52,6 proc., šalies gyventojų pritaria sprendimui nuo gegužės 1 dienos įvesti kasos aparatus turgavietėse, rodo Finansų ministerijos užsakymu visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro "Vilmorus" balandį atlikta gyventojų apklausa.

Tuo tarpu 41,7 proc. visų apklaustųjų mano, kad kasos aparatai turgavietėse nereikalingi.

Daugiau pritariančiųjų kasos aparatų įvedimui, nei manančiųjų, kad jų nereikia, yra visose amžiaus grupėse, pranešė ministerija.

Pagal amžiaus grupes daugiausia pritariančių, kad prekiaujantieji turgavietėse turėtų naudoti kasos aparatus, yra tarp žmonių iki 29 metų (53,5 proc.), tų, kuriems per 60 metų (54,6 proc.) ir vyresnių nei 70 metų gyventojų (62,1 proc.).

Atliekant tyrimą buvo apklausti iš viso 1002 Lietuvos gyventojų nuo 18 metų 18-oje miestų ir 51 kaime.


Šiame straipsnyje: kasos aparataiturgavietės

NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTIOCAS

VYTIOCAS portretas
ikiše supuvusių prekių neišsisuks,nes kada atnešeu grąžinti,tai į šuns dienas pasiuntė ir skersą padėjo.Seniai reik tuos turgašas sutvarkyti,ypač čigones su sigaretėm ir jas globojančius mentus-stogus.Vėliau tie stogai skelbemi,kaip geriausi policininkai.

keista

keista portretas
Citata: "Daugiau nei pusė, arba 52,6 proc., šalies gyventojų pritaria sprendimui nuo gegužės 1 dienos įvesti kasos aparatus turgavietėse" Keista, manęs tai niekas neapklausė. Kažin kaip čia visus gyventojus apklausė, o mane pamiršo... Gal ir dar kas liko neapklaustas-kaip gali rašyti tada tokius dalykus, taip garantuotai.

rj

rj portretas
to -keista-manes irgi niekas neklause ka as manau .garantuotai sitas straipsnis uzsakytas .juk kubilui reikia kaip nors pateisint savo debiliska politika ,o tai dar netures is kur homoseksualams pinigu gauti
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių