TV3: I.Degutienės sūnaus įmonė paskolą „Snore“ padengė prieš uždarymą

Grįžti į straipsnį

eina na

eina na portretas
Nu jei čia teisybė, tai Degutienė vakar jau turėjo atsistatydint... Košmaras tie konservartotojai...

nu netikiu

nu netikiu portretas
Jei tai pasitvirtintų, aš apstulbęs!

lietuvis

lietuvis portretas
Manau,kad p.Degutienei išviso nereikėjo kištis į sūnaus firmos reikalus.Kad ir po tų paskelbimų,kad galimai buvo padarytos nuolaidos būtent tai įmonei.Nes man žinomos įmonės,kurios tą dieną darė pavedimus,bet skirtingai nei Degučio įmonei,pinigai nebuvo užskaityti,o grįžo į Snoro sąskaitą. Taigi būkim biedni bet teisingi.Juk mamos šešėlis galėjo ir pagelbėti užskaitant tuos mokėjimus. Kaip yra ištikrųjų,tai / gal būt/ pasakys teismai,bet kad tai gali būti nešverių dalykų tai jaučiasi pagal reakciją. Juk neužskaičius tų pinigų,tai įmonei galėjo būti ir bankrotas,ką galimai patyrė ne viena įmonė.

Melo detektorius

Melo detektorius portretas
jei spec tarnybų darbuotojus galima tikrinti melo detektoriumi, tai valstybės politikus manau kas mėnesį būtina tikrinti, jie lemia mūsų ateity, jie duoda nurodymus spec. tarnyboms, o gal net bankams... Klausimai tik du: ėmėi ar davei kyšį bet kokia forma, pasinaudodamas pareigomis siekei sau, ar artimiesiems ar draugams naudos?

klounas

klounas portretas
keista kad tiek mamyte tiek sunelis skelbes kad neuzskaityti pinigai!o dabar op ir jau uzskaityti dar pries bankrota!stebuklu salis ta LIETUVA:):):)

Sibile

Sibile portretas
Tai,stai kodel ana vakara televizoriuje draskesi Jurgis Razma, kad nereikia sudaryti seimo komisijos tirti Snoro banko banko bankrota.Ponas Jurgi, dega vagies kepure, oi dega.

nuomone

nuomone portretas
ir vel korupcija ir vel auksciausi konservatoriai ?

edma

edma portretas
Kiek jau konservatoriai Lietuvai zalos pridare per tuos 20m ir niekas nenubaustas.Vien apie Mazeikiu gamykla jumoro vakaruose anekdotai kuriami

X

X portretas
Ta laida pasenus,nes Makaraitytės parengta dar prieš gimdymą.

Galerijos

Daugiau straipsnių