Turtingiausių sąraše B.Lubys užleido vietą N.Numavičiui

Grįžti į straipsnį

jo

jo portretas
visos salygos Lietuvoje milijonieriams,

aborigenas

aborigenas portretas
Ar nuo to jie daugiau valgo/

aaa

aaa portretas
bet ju jie turtu neuzdirbo o prisivoge

tai va

tai va  portretas
kaip tu pakeisi rinkimu eiga su naujais politikais jei mūsų valdžioje tiek turtuoliu milijonieriu juk jie tikrai neužleis savo pozicijos kitiem

Jadzka

Jadzka portretas
nematau musu miesto veikeju , save daugeli kartu ziniasklaidoje isivardijusiu ''milijardieriais'' : Vladimiro Romanovo , Tautvydo Barscio ir ....VISVALDO MATIJOSAICIO ? Kur dingo ju milijardai ? O gal savo turtus jie skaiciavo baltarusiskais rubliais ? Kodel '' Kauno diena '' ir Kauno konservatoriai tyli , kai taip grubiai suklaidinti ju buve rinkejai ?

111

111 portretas
pabuvo puse metu premjeru ir prasau tau krantines gamyklos, kazin uz kokius pinigelius jie ta turta isigijo?

nuomone

nuomone portretas
taciau visa gyvenima Bronius buvo a /a A. M. Brazausko draugu ir bedrazygiu ...

manau

manau portretas
prekybininkai is spekuliacijos kelis kartus padidinant kainas susikrove turtus,o imonininkai kuriuos pastate visi lietuvos zmones tarybineis laikais susigrebe pusvelciui gudrucei ir mes turtingi ir vis dar negana pasprinksit kada nors.

Protingi

Protingi portretas
jie žmonės, kad tiek daug uždirbo.

Skurdžiai

Skurdžiai portretas
Kad ir kokius milijardus vartytų, dviem burnom nevalgys...O kada tik nepasiklausysi, visada dejuoja, kad nėra pinigų....Siaubas, ne žmonės...

nuo vergo

nuo vergo portretas
Milijonieriai tačiau žmonėms dirbantiems tų ponų įmonėsepaskutinis prakaitas išspaudžiamas.Gerai,kad gyvenimo negali nusipirkti,bent šioj srity visi vienodi.Lietuvos vergvaldžiai...

pilietis

pilietis portretas
Pagarba jausciau tik saziningai uzdirbusius, o tokius kaip Lubys, tai man jisai zemesnej vietoj nei koks bomzas, nes jis ne saziningu darbu o AMB pagalba prisigrobe is Lietuvos. Pagal ideja jo vieta uz grotu.

Oba Numavičius

Oba Numavičius portretas
Maxima. Apie viską pagalvota.

nora

nora portretas
Nera nei vieno saziningai uzdirbto milijono..Ponai lietuviai nuo rudens prasides tautos "smaugimo" banga. Siluma ,dujos ir visa kita brangs todel ,kad tures duokle atiduoti seimo sutvei .Seimas juk priima vagims patogius istatymus,visokiem Rubikonam,Citi servisam,UAB"Bustu valdom".Sios uzdarosios akcines bendroves vykdo versla per prievarta,nera nei su vienu paslaugu pirkeju sudare sutarties,nors jos yra butinos.Laisvoje rinkoje santykiai tarp subjektu vykdomi sutartimis.Nera sutarties - nera isipareigojimu,nera isipareigojimu- nera atsakomybes.Tai idomu ,kokiu budu teismai vykdo isieskojimus,visi piniginiai isieskojimais paremti sutartimis,grieztos atsiskaitomybes saskaitom - fakturom.Vienu zodziu ,musu valstybeje vykdomas stambaus masto , tautos prievartavimas (reketas),su sunkinanciomis aplinkybemis.Ponai STT,FNTT tarnybu darbuotojai, uzsiimkite siu uzdaruju akciniu bendroviu veiklos sustabdymu ir privalote taikyti jiems LR BK 181 sts. 1 punkta.O visus milijonierius turetu minetos tarnybos patikrinti ,kiek sumoketa i valstybes biudzeta mokesciu .Labai lengva nustatyti , patys pasiskelbe apie savo milijonus ,sugaudyti visai nesunku,viskas labai paprasta.Tik reikia uzsiimti ,ir milijonieriai dings, o valstybes biudzete atsiras labai daug pinigu.

Kiek

Kiek portretas
daug vagių,kokie jie visi gražūs-ar nežinai kur mano Petriukas.

Jie

Jie portretas
ne vagiai, jie vergvaldžiai. Prievartauja žmones dirbti už grašius, už sriubos lėkštę. Juk, jeigu mokėtų normalius atlyginimus žmonėms, iš kur jie būtų milijonieriai. Maximistai, kurie taip engia darbuotojus, kad tos vargšiukės net į tualetą nueiti negali...Sėdi prie kasų su pampersais, ko gero...

Žųsins

Žųsins portretas
Ko dabar taip visi susinervinote? Juk ne kas kitas,jūs patys balsavote už tai,kad teisėtai atsirastų tokie milijonieriai - viską privatizuokime ir busime laisvi ir laimingi. Kuo nepatenkinti,ar ne ten,kur norėjote,panaudojote savo privatizavimo čekius?

Varguolis

Varguolis portretas
Svetur taip greit nepralobtų,nes ten nėra vergiškų 180 eurų algų?

prasisuko vaikiai

prasisuko vaikiai portretas
viena dalis pajamu pas silumininkus, o kita dalis pas maximininkus, taip ir gyvenam..

Pinokis

Pinokis portretas
Man nuo to nelengviau kas kam uzleido vieta. Informacija DZIN

zertva

zertva portretas
Gerai, ir prichvatizatoriams ant galvos jaunimelis lipa, ne tik valdininkeliams.

stebėtojas

stebėtojas portretas
Ponas Numavičiau, ir kiti,neleiskite kasininkių į tualetą,liepkite sėdėti su pampersais,jokiu būdu neatiduokite vargšams maisto prekių su besibaiginčiais galiojimo terminais.Taisykite datas,nuplaukite ir vėl pardavinėkite.Nedidinkite atlyginimų .Juk dar iki 4mlrd.lt dar trūksta.

.

. portretas
laukinis kapitalizmas.ziauru

lietuvis

lietuvis portretas
ir vis delto esam kalti mes kad dirbam uz grasius ir virsvalandzius uz kuriuos nemoka arba moka grasius

Galerijos

Daugiau straipsnių