Turgaviečių apyvarta - 1 mlrd. litų

Grįžti į straipsnį

Nesupratimas

Nesupratimas portretas
Tai čia ta 1 mlrd. litų apyvarta, kuri rodoma legaliai??? Tai ar įsivaizduojate, kiek nelegaliai ten prasukta. Džiaugiuosi, bent jau turgaus prekeiviai gerai gyvena, dar ir mokesčių mokėt nereikia.

Jonas

Jonas portretas
Prekybos salygos turi buti vienodoms visiems ir mokescius moketi turi visi.

įdomu sužinoti

įdomu sužinoti portretas
o kokia metinė apyvarta didžiųjų lietuvos prekybos centrų-maximos ir pan??? Labai įdomu būtų žinoti ir kokia vidutinė dienos apyvarta vieno prekybos centro kasoje ir vieno turgaus prekeivio???

ajd

ajd portretas
Tai čia apyvarta ne pelnas. To pelno greičiausiai patys prekeiviai nesugeba susiskaičiuoti,nes jei suskaičiuotu visas sąsnaudas, užsidarytų ant smūgio.

g und g

g und g portretas
tik su kasos aparatais ir labai grieztai, nes jie savo pelnu atsisakyti nenores ir kombinuos deti baudas kol ismoks saziningai dirbti

prekiaudama

prekiaudama portretas
turge mesa i diena reikia moket uz saldituva 50 lt.uz meniasi 1500 lt. ei nepardavei mesa ant naktes nesi i kyta saldituva , vel moki 10 lt uz nakti. sodrai 72 lt uz menesi , dar mokesciai mokesciams uz patenta , dar pridekit apie 200 lt . tai kas iseina per menesi apie 2000 lt tai kokiu dar reikia moket mokesciu . zmones jus nors patis suprantat ka jus rasot - o jus tiek mokesciu mokat . ei bus kasos aparatai reikia dadet - uz kasos aptarnavima , buxgalteriui . kas raso uz kasu aparatus ira asilu kompanija !!!

666

666 portretas
tokie milijonai o nuosmaukos is kauno miesto tarybos turgu nedabaigia ir dar pardavineja , kaip ir sakiau turgus daugiau naudos duos nei arena - o YPAC po kasos aparatu ivedimo , nes niekam nepaslaptis kad 1 preke su dokumentais o tos pacios rusies 100 be dokumentu . Kaip ir minejau kai atsiras kasos aparatai pries jiems atsirandant menesiui arba dviems - pabrangs visa produkcija garantuoju

klaipedietė

klaipedietė portretas
Manau senai reikėjo įvesti kasos aparatus, gal bus didesnė kontrolė. Dabar baisu pirkti turguje mėsą ,aš jau kelis kartus buvau apsinuodijusi. Mėsa sena, supilta su kažkokiais chemikalais.Turgaus prekeiviai senai kerta šaką ant kurios sėdi.

Galerijos

Daugiau straipsnių