Turgaus prekiautojai žada surinkti tūkstančius protestuotojų

Kasos aparatams įvedimui dengtuose turguose prekiautojai žada priešintis mitinguodami. Jei gaus leidimą prie Vyriausybės ir Seimo žada susirinkti apie 10 tūkst. protestuotojų.

Smulkiųjų verslininkų asociacija mitingą norėtų rengti vasario 7-ąją, remdamasis LNK žinių laida, pranešė naujienų portalas vz.lt.

Vasarį ir kovą Vyriausybė planuoja kompensuoti visą kasos aparatų kainą, vėliau - mažiau. Kompensacijoms numatoma skirti iki 3 mln. litų.

Tarptautinės audito kompanijos "Scandinavian Accounting and Consulting" apskaitos padalinio vadovas Vidmantas Milius "Verslo žinioms" kalbėjo, kad kasos aparatai parodys, kiek prekių prekybininkas, dirbantis su verslo liudijimu, įsigijo, ir kiek jų realizavo. Tačiau jokių mokestinių pasekmių šis žingsnis nesukels. Anot jo, laužtos iš piršto baimės ir dėl būtinybės samdytis buhalterį.

Vyriausybė praėjusių metų pabaigoje nusprendė, kad prekiautojai, parduodantys maisto produktus dengtose turgavietėse, privalės įsigyti kasos aparatus. Valdžia tikisi, kad kasos aparatai padės biudžetą papildyti 100 mln. litų. Skaičiuojama, kad mėsos produktais turgavietėse prekiauja apie 2,5 tūkst. asmenų.


Šiame straipsnyje: kasos aparataiturgus

NAUJAUSI KOMENTARAI

....

.... portretas
Seniai įtariau, parazituojančių gauja įsitvirtino ir tvarkos nebenori.

moksciu inspekcija

moksciu inspekcija portretas
NE TURGAUS PREKEIVIAI O VAGYS

taigi

taigi portretas
tokia protesto banga tik įrodo, kad taip parastai tokio riebaus kąsnelio turginiai neatiduos.:) Ten apyvarta ne mažesnė, nei prekybos centre.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių