„Topo centras“ pertvarkys parduotuves

Grįžti į straipsnį

senis

senis portretas
kainas padarykit konkurencingas ir nereikės nieko investuoti.Tik kvailiai čia gali ką nors pirkti,jei už vidutinės klasės televizorių prašo 500-700 Lt daugiau už konkurentus

tai jau taip

tai jau taip portretas
Suprantu as juos,patalpos ir kitos islaidos,bet kainos aplamai Lietuvoj tikrai beprotiskai dideles,ir pinigeliu likus dalis gyventoju nebeturi,kas turi,perka uzsienyj.Vargu ar pertvarkos cia pades.

silelis

silelis portretas
patiems reikia pradeti gaminti,tada ir kainos bus zemesnes nei europoje

to senis

to senis portretas
Nesu mates tokiu dideliu antkainiu topo centre, o dar ir akciju ten visad buna ypac pries sventes

Talija

Talija portretas
Labai gera mintis, šaunui, kad Topo centras stengiasi diegti naujoves, tobulėti, mielai ten perkame ir toliau pirksime.

tija

tija portretas
patinka ir man topo centras ir prekiu isdestymas visada labai patogus ir kainos mazesnes nei kitose parduotuvese

julius

julius portretas
ir dabar labai gerai tope viskas isdeliota, net nepasiklystu ir lengvai viska randu

asta

asta portretas
Man irgi patinka šita parduotuve, užsukam ten visa šeima. Neseniai sūnui nupirkome nauja nešiojamąjį kompjuterį, likome patenkinti ir kaina ir kokybe. O kas del pačios parduotuvės tai ten tikrai viskas patogu, kikviename skyriuje yra konsultantai kurie prireikus visada padės.

jonas

jonas portretas
topo centras ir dabar erdvus, patogus. Po darbo ir siaip uzsukam pasizvalgyti, visad mes linke planuoti pirkinius i prieki, o topo centre nuolaidu daznai pasitaiko

Monika

Monika portretas
Kas dėl antkainių, tai jie tikrai nėra didesni nei daugumoje parduotuvių, o kad kainos akštensnės nei kitur ta tą padengia prekių kokybė už kuria taip pat reikia mokėti, nebent jums visiškai nesvarbus jos tarnavimo laikas. Topo centras tikrai gera parduotuvė, ten dirba žmonės išmanantys savo darbą, visada lieku patenkinta užsukusi ten su savo šeima.

viktorija

viktorija portretas
Buvau vienam Topo centre kuri jau pertvarke. Grazu, nora man ir anksciau visai nieko atrode ta parduotuve. Vaikstai , renkiesi, perki. Dar ir nuolaidos dideles atidarymo proga

Giedrė

Giedrė portretas
Tikrai geriausia technikos parduotuvė. Visada liekame patenkinti ten apsipirkdami su vyru. Tikrai viskas patogiai ir konsultantai nuostabus. Tikrai padeda išsirinkti vaską ko reikia)

Samanta

Samanta portretas
Man naujovės labai patinka ir manau šie pertvarkimai tikrai į gera, bus dar patogiau. Patinka kai prekybininkai galvoja apie klientus. Ir šiaip Topo centras labai gera pardotuvė ypač patinka kainos)

Agnetta

Agnetta portretas
Pertvarkimai, pertvarkimai. Net neįsivaizduoju ką galima pertvarkyti, kad Topo centras taptu dar geresnis. Man atrodo tai jau nebelabai įmanoma ir taip puiki parduotuvė, su geru aptarnavimu.

Galerijos

Daugiau straipsnių