„Topo centras“ pertvarkys parduotuves

Nebesulaukdama, kol atsigaus vidaus vartojimas, buitinės technikos prekybos tinklą valdanti "Topo grupė" planuoja įgyvendinti naują prekybos koncepciją, trečiadienį rašo dienraštis "Verslo žinios".

"Buitinės technikos parduotuvių, kaip prekybos centrų, kur žmogus tiesiog išsirenka prekę ir išeina, laikai baigėsi. Parduotuvė jau nėra tiesiog lentynos su prekėmis. Tai vieta, kur parodomos technikos galimybės ir atskleidžiama, kaip jos gali patenkinti vartotojo lūkesčius ir buities poreikius", - aiškina koncepciją "Topo grupės" valdybos pirmininkas Aurelijus Rusteika.

Jis skaičiuoja, kad pertvarkyti vieną parduotuvę kainuos maždaug nuo 1 mln. litų. Dauguma lėšų bus investuojamos į prekių pateikimo ir pristatymo įrangą, parduotuvėse bus įrengti modernūs prekių pristatymo paviljonai, kuriuose, tarsi "parduotuvėje parduotuvėse," bus pristatomos ir technologijų naujovės - net tos, kurių dar nėra prekyboje.

Planuojama, kad iki 2012 metų pabaigos bus pertvarkytos penkios didžiosios "Topo centro" parduotuvės Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje. Į jų atnaujinimą įmonė investuos 5 mln. litų. Kiek vėliau bus pertvarkytos ir mažesnių miestų parduotuvės.

"Topo centro" tinklas jungia 26 parduotuves. Viso tinklo pertvarką, kuri išaugintų pardavimus 10 proc., ketinama baigti per penkerius metus.


Šiame straipsnyje: Topo centrasbuitinė technika

NAUJAUSI KOMENTARAI

senis

senis portretas
kainas padarykit konkurencingas ir nereikės nieko investuoti.Tik kvailiai čia gali ką nors pirkti,jei už vidutinės klasės televizorių prašo 500-700 Lt daugiau už konkurentus

tai jau taip

tai jau taip portretas
Suprantu as juos,patalpos ir kitos islaidos,bet kainos aplamai Lietuvoj tikrai beprotiskai dideles,ir pinigeliu likus dalis gyventoju nebeturi,kas turi,perka uzsienyj.Vargu ar pertvarkos cia pades.

silelis

silelis portretas
patiems reikia pradeti gaminti,tada ir kainos bus zemesnes nei europoje
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių