Tirs incidentą, kai Rusija neperspėjusi atjungė elektros liniją

Grįžti į straipsnį

Petras

Petras portretas
sakė:Nestatom elektros jungčių ES ,gink dieve tik tos atominės,o dujų terminalas tai užterš Baltijos pajūrį juodai.Jei dar vis norite "tos" nepriklausomybės išeitis yra tik viena.Tada reikia ruošti malkas daug malkų ir ne mažiau balanų ir dar reikia labai skubėti, kol artimas kaimynas dar smarkiai nesupyko.

666

666 portretas
ką čia tirti , parodė kad lietuvos vyriausybė duxai , . švaisto pinigus jungtims bet neturi paprasto dalyko 500-1000 vėjo jėgainių kurios vienos galingumas būtu 3mw . Na ir šiukšlynai neperdirbami ir nedeginami . Taip kad jei ant ko ir pykti tai ant parazitų vyriausybėje .

Qubiliau

Qubiliau portretas
bu ar nebus Naujouose Vasiukuose atomine- kur yra elektros tiltai i vakarus????? kol nera elektros tiltu i vakarus visos kalbos apie atomine yra afera?

666

666 portretas
o dujų terminalus stato ne jums eiliniai vartotojai o visokiems lubiams ir kitiems kad savo biznyje naudoja dujas .

nenaujiena

nenaujiena portretas
ruskiai yra ruskiai

3-am ir 5-tam

3-am ir 5-tam portretas
varykit į rusiją, ten kasdien vis geriau ir šilčiau, bet iki tol, kol jų dujos baigsis. Protingai daro mūsų vyriausybė, kad tiesia elektros kabelius ir stato dujų terminalus su vakarais, bet ne su mongoloidais ruskiais. taigi, 3-as komentatoriau, tau vienas kelias išgyventi - varyti rusijon.

Rimas

Rimas portretas
Tai mes Europos Sajungoje ar ne, kodel elektra is Rusijos? Tipo perka pa pigiaj is ruskiu, o mums parduoda uz europietiska kaina. BS didelis.

hm

hm  portretas
kas iseitu pigiau valstybei ar nauju elektros tinklu nutiesimas i europa ar naujos elektrines statyba ?kazko man ta atomine elektrine atrodo atgyvena .kai daugelis stambiu korporaciju tokiu kaip google bei kitos issivysciusios salys Vokietija investuoja i saules energija mes norime statytis atomine elektrine toks vaizdas kad pasistatytume malkomis kurenama peciu vietoj modernaus elektrinio sildytuvo .

sestam

sestam portretas
kuom tamstai mongolai nepatinka? gal jie kazkokie kitokie nei lietuviai? tarp kitko ir lietuviai kaip kokie galadrancai buvo privoge zemiu iki juodosios juros.... kodel? todel kad tinginiai ir dirbti tingejo - svetima turta plesti smagiau...

nairkas

nairkas portretas
dejo rusai dejo vokieciai tie dejo anie dejo - subinė ir gana

tomas

tomas portretas
o kodel is rusijos, kodel ne europos sajungos, jie liepe uzdaryti tai tegul aprupina. o lietuvos vyriausybes nieko nepadare kad butume nepriklausomi. tik rekia kad rusai kalti

Galerijos

Daugiau straipsnių