Tinklų plėtra smukdo smulkiąsias vaistines

Grįžti į straipsnį

ruta

ruta portretas
tik neverkite krokodilo asaromis , vaistu kainos visuose vaistinese taip uzkeltos ,palyginant su uzsieniu /Britanija ,Lenkija ../, kad uztenka visiem su kaupu .bet kaip sakant , nera to blogo ,kas neiseina i gera .kad sveikata ir ne pati geriausia , vaistu stengiuosi naudoti minimuma ,ir kitiems linkiu .

Rytis

Rytis portretas
farmacininkai yra labai dideli lupikautojai, patys budami turtuoliais milijonieriais, negaili nei vieno Lietuvos piliecio, kuriam labai sunku isigyti vaistu, o patys farmacininkai maudosi ir lepinasi geriausiuose pasaulio kurortuose. Kur tai matyta, kad daktarai skyria tuos vaistus, kurie naudingi farmacininku, o gydytojai, ivykde vaistu kvota, lekia prie5 raudonosios juros maudytis ir poilsiauti.

Farmacijos katastrofa.

Farmacijos katastrofa. portretas
Deja, daugelis piliečių nesupranta, kad patys vaistininkai yra tapę kelių giminėlių įkaitai. Farmacijos rinka totaliai monopolizuota, vaistų kainos užkeltos nerealiai dėl konkurencijos nebuvimo. Tie patys veikėjai monopolizavo tiek didmeninę, tiek mažmeninę vaistų rinką. Tūkstančiai vaistininku paversti monopolistų vergais, jie išnaudojami už grašius. Vaistininkai neturi galimybės vystyti savo verslo, viskas stmbiųjų užgrobta. Vyksta totali farmacijos katastrofa. Kenčia tiek farmacininkai, tiek visi šalies piliečiai. O konkurencijos tarnyba, kaip pas mus įprasta, rodo pilną impotenciją.

Suinteresuotas

Suinteresuotas portretas
Tiek daug kalbama apie vaistines, jų tnklus, bet visiškai pamirštamas žmogus, dirbantis bet kurioje iš tų nuo šiol jau "Gintarinių" vaistinių. Ar nenukentės jose dirbančių vaistininkų interesai, susijungus dviems tinklams?

Vaistininkas

Vaistininkas portretas
Prieš rašant komentarus siūlyčiau pradžiai išsiaiškinti kas tai yra farmacininkas ir kas tai yra vaisto kaina. Nežinau ką omeny turi žiniasklaida naudodama žodį farmacininkas, bet aš žinau tik tiek, kad yra toks farmacijos fakultetas (kurį pats baigiau) ir ten buvo ruošiami PROVIZORIAI,, vėliau patapę VAISTININKAIS. Tai kas yra tie baubai FARMACININKAI? Kitas dalykas vaisto kaina. Ją nustato VAISTO GAMINTOJAS. Kiek lieka VAISTININKAMS labai nesunku paskaičiuoti remiantis NUSTATYTAIS ANTKAINIAIS. Gudručiai, vaistinėms lieka ne VAISTO KAINA, o tik RIBOTAS ANTKAINIS. Dėl tinklų tai juodas reikalas. Niekada nebus tvarkos, kol gyvuos tos vadinamos PARDUOTUVĖS VAISTINĖS. O aš tai svajoju atidaryti NOTARŲ ar ANTSTOLIŲ TINKLĄ. prisamdau ir tegul dirba už minimumą kaip vaistininkai. Pabaigai. Besipiktinantiems FARMACININKAIS. pamirškite tą žodį, nes jis nieko nepasako. Ir piktinkitės Euro parduotuvėmis. Normalūs žmonės eina į privačias vaistines ir jas palaiko ir morališkai ir finansiškai. "Didieji verslininkai" apsiprekina euro (ar panašių tinklų) parduotuvėse (neapsiverčia liežuvis jų vadinti vaistinėmis). Sėkmės rašant komentarus apie tai, apie ką nieko nesuprantam.

optimistas

optimistas portretas
velniop smulkuji versla-tegyvuoja stambus kapitalas, bei monopolija! Tokia jau yta Lietuvos istatymu politika ;)

Antanas

Antanas portretas
Gintariniu vaistiniu tinklo vadove LAURA.PENIKIENE(dabar gal dekretinese)nesiskaito su vaistininkais .Gimines pazystamus.draugus skiria i vaistiniu vedejas ,nepatinkancius darbuotojus atleidzia'' savo noru"".TAS LAUKIA IR LITFARMOS VAISTININKU.Ydomu ar zino jos elgesi pats BRONIUKAITIS ,O GAL GERIAU PARASYTI LENKU VADOVYBEI ATSKLEISTI VISUS FAKTUS

Galerijos

Daugiau straipsnių