“Tez Tour” nuo kovo pradžios atnaujins keliones į Egiptą

Tarptautinis kelionių organizatorius “Tez Tour” nuo kovo 5 d. pasiruošęs atnaujinti keliones į Hurgados bei Šarm El Šeicho kurortus Egipte.

Atnaujinti kelionių į Egiptą organizavimą paskatino ir nemažėjantis poilsiautojų noras atostogauti būtent šioje šalyje.

„Nepaisant įtampos Egipte, kelionių paketų pardavimai nebuvo nutrūkę, lietuvaičiai mielai rinkosi atostogas Egipte ir buvo pasiruošę kantriai laukti atnaujintų skrydžių. Džiugu, kad situacija gerėja ir bene pati populiariausia poilsio šalis vėl atsiveria turistams“, - pranešime spaudai cituojama “Tez Tour” Lietuvoje Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.

Atsinaujinęs žiemos poilsio sezonas Egipte prasidės skrydžiu į Hurgadą kovo 5 d., o lėktuvas į Šarm El Šeichą kils kovo 6 d.

Kelionių organizatorės Lietuvoje bendrovės "Novaturas" rinkodaros direktorius Tomas Mikalonis anksčiau BNS sakė, kad "Novaturas" keliones į Egiptą taip pat numato atnaujinti kovo pirmąją savaitę.

Abi bendrovės dėl neramumų Egipte naujų turistų nebeveža nuo sausio pabaigos.


Šiame straipsnyje: Egiptastez tour

NAUJAUSI KOMENTARAI

Max

Max portretas
Situacija tikrai ne stabili, ne rekomduociau.

Max

Max portretas
p.s. Tez Tour uzsisake sita straipsni.

iarin

iarin portretas
Tezai tyciojasi.Kainas kelia i aukstumas,o kokybe juk nesikeicia.Suvedant duomenis kelionei isigyti tezai per 5 min pakele kaina kelionei 400 lt.Lupikautojai.Bando susigrazinti prarasta pelna.Apie sazininkuma sioje kompanijoje nera kalbu.Naudojasi dominuojancia padetimi ir lupikauja.Daugiau NIEKADA NESINAUDOSIU JU PASLAUGOMIS.O kam reikalinga konkutencijos tarnyba?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių