„Tez Tour“ apyvarta pernai siekė 197 mln. litų

Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ Lietuvoje per praėjusius metus pasiekė 197 mln. litų apyvartą, t.y. beveik 50 proc. didesnę nei 2007 m., kai ji siekė 132 mln. litų.

Pasak „Tez Tour“ Lietuvoje vadovo Martyno Laivio, įmonės augimą didžiąja dalimi lėmė aktyvi paslaugų įvairovės ir kelionių krypčių plėtra, aktyvus bendrovės pozicijų ne tik šalies, bet ir užsienio turizmo rinkose stiprinimas.

„Tarptautinė kompanijos plėtra leido ženkliai išplėsti siūlomų kelionių geografiją ir aptarnavimo infrastruktūrą bei klientams pasiūlyti jiems patogius poilsio variantus palankiausiomis kainomis, o tai sąlygojo bendrovės rezultatus“, - teigia M.Laivys.

Su „Tez Tour“ praėjusiais metais ilsėtis vyko 96 tūkst. poilsiautojų arba net 41 proc. daugiau nei 2007 m., kuomet bendrovę savo kelionių partneriu rinkosi 68 tūkst. poilsiautojų iš Lietuvos.

Anot M.Laivio, praeitais metais poilsiautojai daugiausiai keliavo į Graikiją, Egiptą bei Turkiją, tuo tarpu sparčiausiai paklausa augo į Kanarų salas, Tailandą.

„Praėjusiais metais poilsiautojai daugiau dėmesio skyrė poilsio kokybei, todėl vis dažniau rinkosi atitinkamus penkių bei keturių žvaigždučių viešbučius“, - sako įmonės vadovas.

Turkijos kapitalo kontroliuojamo tarptautinio kelionių organizatoriaus
„Tez Tour" atstovybės veikia Turkijos, Ispanijos, Egipto, Kubos, Dominykos Respublikoje, Tailando, Lietuvos, Latvijos ir kitose šalyse.

Bendrovė praeitų metų pabaigoje pradėjo organizuoti teisioginius skrydžius iš Lietuvos į Tailandą, kuriuos planuoja vykdyti iki šių metų pavasario, taip pat skraidino poilsiautojus iš Kauno bei Palangos oro uosto.


Šiame straipsnyje: turistaitez tourapyvartaLaivys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių