„Swedbank„ rekomenduoja pirkti „Teo LT“ akcijas

„Swedbank" banko analitikai parengė akcinės bendrovės „Teo LT" analizę. Analitikai tikėtiną įmonės akcijos kainą apskaičiavo lygią 2 litams 30 centų. Investuotojams rekomenduoja pirkti šias akcijas, atkreipdami dėmesį, kad investicijų į šias akcijas rizika yra vidutinė.

„Įmonė paskelbė trečiojo ketvirčio veiklos rezultatus, kurie buvo geri ir atitiko mūsų lūkesčius. Bendrovės pajamos trečiąjį ketvirtį šiek tiek smuktelėjo - 0,2 proc., tačiau to ir buvo laukta. Dėl išaugusių veiklos sąnaudų sparčiau mažėjo įmonės pelnas", - komentavo banko Lietuvoje Finansų rinkų tarnybos analitikas Donatas Užkurėlis.

„Po paskelbtų ketvirtinių įmonės rezultatų mes nekeičiame šių metų įmonės veiklos prognozių. Atsižvelgdami į ekonomikos sulėtėjimą, šiek tiek sumažinome ateinančių metų pajamų ir pelno prognozes, tačiau tik keliais procentais. Tai nepakeitė mūsų požiūrio į įmonės vidutinės trukmės veiklos perspektyvą bei bendrą įmonės vertinimą", - komentavo D.Užkurėlis.

Analitikai apskaičiavo vienos „Teo LT" akcijos vertę - 2,30  lito. Nustatyta akcijų vertė daugiau nei 50 proc. viršija dabartinę rinkos kainą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių