Šventinio laikotarpio iššūkis - verslo dovanų paieška

Laikotarpį prieš žiemos šventes dauguma vadina Kalėdiniu maratonu – visi skuba baigti likusius darbus, suorganizuoti ar sudalyvauti šventiniuose renginiuose, o dar galvoje „pypsi“ priminimas – ką padovanoti kolegoms, vadovui ar partneriams.

Etiketo žinovai sutartinai sako, jog viena iš labiausiai tinkamų dovanų – gėrimo butelis. Taurus gėrimas ne tik mielai suvartojamas esant progai, bet ir kurį laiką gali puikuotis lentynoje kaip reprezentacinė verslo dovana.

Vis dėlto, jei pasirinkti gėrimus šeimos ir draugų ratui nėra sudėtinga, tai perkant juos dovanoms, tenka ilgėliau stabtelėti prie lentynų ir net suabejoti, kokios rūšies ar kainos gėrimas būtų labiausiai tinkamas.

Žinodami, kad nėra didesnės problemos už pernelyg gausų pasirinkimą,  „Mineralinių vandenų“ gėrimų specialistai sudarė šventinius pasiūlymus, kuriuose pristatomi ne tik puikių tarptautinių įvertinimų sulaukę, bet ir skirtingo kainų lygio gėrimai, dauguma turintys ir šventines pakuotes.

Tam, kad juos pasirinktumėte ir net nusipirktumėte, nebūtina išeiti iš biuro. MV šventiniame kataloge, kurį galima parsisiųsti iš tinklapio mv.lt, surinkta beveik pusė šimto gėrimų pasiūlymų – šampano, putojančio vyno, raudonojo ir baltojo vyno, brendžio, degtinės, likerio, viskio, konjako, romo bei tekilos.

Jei manote, kad žinomo gamintojo gėrimas dovanos gavėjo nenustebins, galite padovanoti firminį itališko vyno butelį su individualiai pagaminta etikete, kurioje bus jūsų prekių ženklas ar asmeninis palinkėjimas. O tuo atveju, jei negalite apsispręsti, kokį gėrimą pasirikti, galite padovanoti dovanų čekį gėrimams ar jų degustacijai.

MV šventiniame kataloge pristato ne tik dovanų pasiūlymus, bet ir naujos, modernia koncepcija išsiskiriančios MV gėrimų parduotuvės paslaugas. Vilniuje, Jasinskio g. 16, esančios parduotuvės antrajame aukšte įrengta ne tik speciali salė su baru, kurioje MV gėrimų ekspertai rengia degustacijas įmonėms, bet ir vyno bei stipriųjų gėrimų gamybos atributų ekspozicija.

Pakviesdami įmonės darbuotojus ar partnerius į šventinę degustaciją su pasirinkto restorano užkandžiais, ne tik puikiai praleisite laiką, bet ir pasisemsite žinių apie gėrimus, praverčiančių ir asmeniškai, ir bet kurioje kultūringoje draugijoje. MV gėrimų parduotuvės degustacijų salę, kurioje laiką gali leisti iki 60-ies žmonių, galima išsinuomoti ir įprastam įmonės vakarėliui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių