Šventinį savaitgalį „Vakoil" mažina degalų kainas

Degalinių tinklas „Vakoil“ šį šventinį savaitgalį skelbia degalų išpardavimo savaitgaliu. Nuo šiandien iki sekmadienio, 24:00 visose „Vakoil“ degalinėse neribotą kiekį visų rūšių degalų – benziną, dyzeliną ir dujas – bus galima įsigyti su 20 ct/l nuolaida.

„Norėjome pradžiuginti savo klientus naujametine dovana. Tai puiki proga pasinaudoti nuolaidomis ir šventinį savaitgalį pakeliauti, naujus metus sutikti kitam Lietuvos krašte, o gal net užsienyje: galbūt ten rastumėte sniego“, − sako „Vakoil“ rinkodaros vadovė Eglė Šamšonaitė.

Mažesnėmis degalų kainomis „Vakoil“ degalinėse galės pasinaudoti visi vairuotojai, turintys „Vakoil“ nuolaidų korteles. Pasak „Vakoil“ rinkodaros vadovės, jas galima įsigyti visose tinklo degalinėse vos už 2,99 Lt.

Anot E. Šamšonaitės, tiek naujieji, tiek senieji „Vakoil“ nuolaidų kortelių šeimininkai ne tik galės džiaugtis 20 ct/l nuolaida šį savaitgalį, bet ir ateityje galės naudotis tinklo kortelės teikiamais privalumais – 10-12 ct/l nuolaida visų rūšių degalams ir 10 proc. nuolaida visoms plovyklos paslaugoms.

Dešimt metų lietuviškoje prekybos naftos produktais rinkoje dirbantį „Vakoil“ tinklą sudaro aštuonios degalinės, iš kurių keturios – Kauno mieste, o likusios keturios – Vilniuje, Marijampolėje, Prienų rajone bei Kalvarijos savivaldybėje. Iš aštuonių „Vakoil“ degalinių dvi yra „Via Baltica“ kelyje – Kalvarijos degalinė yra 17 km nuo Kalvarijos sienos, o Armoniškių degalinė – 86 km nuo Kalvarijos sienos.

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“  veiklą pradėjo 2001 m., kai buvo atidaryta pirmoji degalinė.


Šiame straipsnyje: Vakoil

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių