Sūloma apmokestinti brangesnį nei vidutinės vertės būstą

Grįžti į straipsnį

klp

klp portretas
kik reik padet pinigu i banka,kad gaut 10000 palukanu.kai palukanos 0,5%

busima pensininke

busima pensininke portretas
idomu, ar sio straipsnio rasytojas suprato pats ka raso.Dabar tai tokia painiava, kad net baisu pagalvoti, kokie nesusiprateliai raso.Ekonomikos ir finansu supratimas lygus nuliui.

vidma

vidma  portretas
skaitik lietuviskai sako juk tau nuo sumos , o ne nuo kiekio palukanu . Noes kaip cia pasakius sprendziant ir to kiek buvo isviliota is pensininku regis je turi zymej daugiau nej sako . as apmokestincciau visus nu kad gyvenimas nepasirodytu saldus juk reik musu seima ir jo islaidas kazkaip palaikit .

hmmm

hmmm portretas
na tokie Vyriausybes sprendimai toliau skatina mane mastyti apie isvikyma i uzsieni GYVENTI pastoviai... vyresnio amziaus zmones, pries n-metu del darbo vietu stokos privalejo isidarbinti uzsieni, kale juoda darba vidutiniskai po 10 val per diena be savaitgaliu, visi uzdirbti pinigai buvo isleisti Lietuvoje, parduotas butas, paimtas kreditas, nupirktas naujas bustas ir ml'atj dar moketi?

RM

RM portretas
Šiaip siūlau loterijose ir kazino nebelošti, sėkmė visiems tapti ubagais.

na-jo

na-jo portretas
jau laukiu-nesulaukiu Apokalipses.... nebe suprantu kaip gyventi .... jau seniausiai reiktu tiesiog ivesti duokle Valstybej, kad tiesiog joje gyveni, o tai Vyriausybe greit nebetures fantazijos is ko kurti mokescius. Suprantu, kad Valstybej reikia is kaz ko gyventi, bet ar paprasta minia prase viska isparduoti, uzdaryti, kad be nieko likti?

.....gal

.....gal portretas
Valio atpigs būstai.

beisbol

beisbol portretas
Nu paskaičius tai kas planuojama ,tai nosrisi rimtai imti lazdas ir eiti ne langų daužyti,bet besmegenių.

aš portretas
Jei valdžia dirbtu sąžiningai, nevoktų ir nepiktnaudžiautu savo padėtimi, biudžeto skylės tokios didelės nebūtų. Na o jei jau nori viską apmokestinti tai gal tegu pagalvoja iš kokių pinigų mes mokėsime? Gal reikėtų paskaičiuoti, kiek paprastas lietuvis uždirba?

Galerijos

Daugiau straipsnių