„Stolichnaya" bus parduodama JAV

Pirmaujantis tarptautinis alkoholinių gėrimų gamybos ir prekybos koncernas „S.P.I. Group" bei prekinio ženklo „Stolichnaya" savininkas pasirašė sutartį su distribucine kompanija „William Grant & Sons" dėl degtinės „Stolichnaya" platinimo JAV.

„William Grant & Sons", valdanti vieną iš sparčiausiai augančių stipriųjų alkoholinių gėrimų portfelių, jau daugelį metų sėkmingai platina stipriuosius gėrimus JAV. Nors buvo daug norinčių bendradarbiauti platinant degtinę „Stolichnaya", savo partneriais mes pasirinkome būtent juos", - komentuoja Andrejus Skurikhinas, „Spi Group" akcininkas.

Degtinė „Stolichnaya" yra viena iš geriausiai parduodamų rusiškų degtinių pasaulyje. Ši, nepriekaištingos reputacijos degtinė, gaminama naudojant aukščiausios kokybės sudėtines dalis, užpatentuotą distiliacijos būdą ir kruopščią filtraciją.

Tarptautinis alkoholinių gėrimų gamybos ir prekybos koncernas „S.P.I. Group" yra pagrindinis Lietuvos alkoholio importo bei platinimo bendrovės „Bennet Distributors" akcininkas. „S.P.I. Group" yra daugelio žinomų prekės ženklų savininkas, iš kurių žinomiausi: „Stolichnaya", „Moskovskaya", „Kaznacheiskaya" ir „Kremlyovskaya". Šiais gėrimais prekiaujama daugiau kaip 150 pasaulio šalių.


Šiame straipsnyje: stoličnajaDegtinėJAV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių