Stokholmo arbitraže pradėtas ginčas su L.Bosca

Grįžti į straipsnį

Vytas

Vytas portretas
Jei L.Bosca laimes as paduosiu Lietuva i teisma, kad is mane ateme pinigus nors as niekuo detas. Reikalausiu nubausti kaltus!

blyn

blyn portretas
o ta bjaurybe buvusi turto fondo vadova, kuris ir vadovavo sitam bocskos ismetimui is sandorio, milassauska, tai isteisino dar 2009 pabaigoje... na koks bespredelas vyksta Lietuvoje, mus visokie dulkina rakom, pinigus musu vagia, o mes vis tylim...

ei

ei portretas
Neabejoju, kad prisiteis. O runkeliai toliau sedės namuose ir lauks viso ko pabrangimo. Argi ne malonumas lupti tokius avinus? Net Gadafis svajotų apie tokius.

Vaidas

Vaidas portretas
Aišku atsakingų nėra, o tikriausiai kaltieji pasistatė neblogus namus. Kol taip bus - daryk ką nori - gyvenimas nepagerės.

vidma

vidma  portretas
nu dabar italas zino kaip mes tvarkom reikalus ,

Kodėl

Kodėl portretas
Kodėl Lietuva turės mokėti Italams milijonus,kai Italai nenori atsilyginti už nusavintą prieškarinę ambasadą.Ojeigu reikės atsilyginti ,tai ne paslaptis,kas privalėtų tai padaryti.

ruta

ruta portretas
o nemenka skirtuma pasidalino amb su grupe draugu , o jus kvailiai statykite jam panteonus ,mokekite jo naslei rentas , nes anas LABAI nusipelne Lietuvai..

ruta

ruta portretas
p.s. o paksius papirsciojo ,pamate kad saugumo pazimoje minimi auksti lLietuvos pareigunai su amb suinteresuoti savo 'gesefte' ir nurimo ,tas musu herojus paksius.

Kur

Kur portretas
dabar tie rėkautojai ir balsuotojai už komunistus ir AMB?Štai kokie šaunūs tie komuniagos.

Jo

Jo portretas
Turetu teistis su konkursa priziurejusia komusija,tegul jie is savo kisenes krapsto pinigus,jeigu pazeide istatymus.

Galerijos

Daugiau straipsnių