Startavo I.Staškevičiaus knygų prekybos verslas

Vieno „Vilniaus prekybos“ grupės akcininkų Igno Staškevičiaus planai atidaryti knygyną virto realybe - pirmasis knygynas atvėrė duris gruodį.

Naujienų portalas vz.lt rašo, jog knygynas „Sofoklis“ veikia sostinės centre, Gedimino prospekte, jo plotas yra maždaug 100 kvadratinių metrų. Kitoje gatvės pusėje veikia „Vagos“ knygynas.

„Mūsųidėja yra pozicionuoti save ne vien kaip knygų pardavimo vietą, bet kaip parduotuvę, kuri prekiauja platesniu asortimentu. Šiuo metu mes šalia knygų prekiaujame knygų aksesuarais, planšetiniais kompiuteriais, knygų skaityklėmis. Tai yra tos kategorijos, kurios susijusios su moderniu laisvalaikiu. Turbūt dažnas šiandienis žmogus sunkiai įsivaizduoja savo laisvalaikį be šių daiktų. Tikimės, kad tai ir bus tam tikras “Sofoklio„ išskirtinumas“, - sakė naują knygyną valdančios bendrovės „Sofoklis“ direktorė Kristina Vasiliauskaitė.

Šiuo metu „Sofoklis“ siūloper 500 pavadinimų knygų. Ateityje, be lietuviškų, planuojama turėti ir populiariausių knygų anglų bei rusų kalbomis.

„Sofoklis“ priklauso įmonei „Padme invest“, kurios vienintelis akcininkas yra I.Staškevičius ir kuri taip pat valdo leidyklą „Metodika“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių