„Star1 Airlines” neigia ieškanti pirkėjų

Praėjusį pavasarį veiklą pradėjusios reguliariųjų skrydžių bendrovės „Star1 Airlines“ atstovai tvirtina, jog įmonės neketinama parduoti.

„Žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus apie tai, kad „Star1 Airlines“ ketina būti parduodama, griežtai atmetu. Tam nėra jokio pagrindo, bendrovės veikla yra sėkminga ir toliau griežtai laikomės pasirinktos veiklos strategijos“, - pranešime spaudai cituojamas „Star1 Airlines“ vadovas Martynas Laivys.

Apie galimą bendrovė „Star1 Airlines“ pardavimą prakalbo kitos skrydžių bendrovės „Aurela“ vadovai, penktadienį praneša dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Star1 Airlines“ atstovai buvo su mumis susitikę, bendravo ir su mūsų akcininku Algirdu Apanavičiumi. Bet suma, kurią jie norėtų gauti, per didelė“, - sakė „Aurelos“ generalinis direktorius Valdas Barakauskas.

Anot V. Barakausko, prašoma kaina siekė 5 mln. litų. Be to buvo pageidaujama per trejus metus investuoti į įmonę apie 24 mln. litų. Šis prašymas nustebino „Aurelos“ vadus. Anot V. Barakausko, aviacijos naujokės, nesukaupusios turtų, kaina turėtų būti simbolinė. Pavyzdžiui, kad ir 1 litas.

Tuo metu „Star1 Airlines“ vadovas M. Laivys teiia, jog su „Aurela“ akcininkais buvo kalbėta apie šios įmonės galimą integravimą į „Star1 Airlines” veiklą bei kitokį komercinį bendradarbiavimą, o ne apie bendrovės „Star1 Airlines” pardavimą jai.

„Mus domina įvairūs aviacijos bei turizmo verslo plėtros projektai, taip pat įvairi jungtinė veiklos plėtra, į grupę apjungiant kitas bendroves. Galiu drąsiai užtikrinti, kad apie mūsų bendrovės pardavimą su „Aurelos“ atstovais tikrai nebuvo jokios kalbos“, - teigė M. Laivys.

Per tris pirmuosius veiklos mėnesius reguliariuosius skrydžius į Londoną, Dubliną ir Žironą (Barselona) vykdęs oro vežėjas „Star1 Airlines“ pervežė beveik 24 tūkst. keleivių.

 


Šiame straipsnyje: Star1 AirlinesLaivys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių