„Star Team Group“ vadovas apie kompensacijas keleiviams kol kas negalvoja

Privataus kapitalo Lietuvos aviacijos grupės "Star Team Group" vadovas Martynas Laivys šiuo metu ieško finansavimo ir pirmiausia tikisi atnaujinti skrydžius, o apie kompensacijas oro uostuose įstrigusiems keleiviams kol kas negalvodama.

"Star1 Airlines" yra pranešusi, kad stabdo skrydžius iki spalio 2 dienos, tačiau M.Laivys nesiryžta teigti, kad nuo spalio įmonė atnaujins veiklą, antradienį rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

"Nedrįstu vertinti, nes tai būtų tušti pažadai. Tikimybė yra", - tvirtino šiuo metu užsienyje investuotojų ieškantis M.Laivys.

"Star1 Airlines", jau savaitę neskraidinančiai keleivių dėl finansinių problemų, duota laiko iki penktadienio įrodyti, kad ji pajėgi dirbti. Susisiekimo ministerijoje posėdžiavusi Licencijavimo komisija pirmadienį nurodė bendrovei pateikti papildomus duomenis apie gebėjimą vykdyti skrydžius dar 12 mėnesių.

Prieš porą metų su finansinėmis problemomis susidūrus reguliariųjų skrydžių bendrovei "flyLAL-Lithuanian Airlines", šios įmonės akcininkams užsienio investuotojų surasti nepavyko.


Šiame straipsnyje: Star1Star Holidays

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių