Sportiniai metai gelbsti lažybų bendroves

Didėjanti infliacija lažybų punkto darbui įtakos kaip ir neturi. Azartiškų žmonių, besitikinčių sėkmės, nesumažėjo.

Didžiausios lažybų bendrovės Lietuvoje "Top Sport" lažybų tarpininkė Indrė Žvinklytė sakė, jog jaučiamas nedidelis žaidėjų pagausėjimas. Tačiau tai - ne infliacijos, o olimpinių žaidynių įtaka.

"Yra nuolatinių klientų, kurie išties daug stato, o prieš olimpiadą jie dar daugiau pinigų skiria. Ir klientų nesumažėjo - dabar eina būriais, net eilės susidaro", - komentavo metus lažybų bendrovėje dirbanti I.Žvinklytė.

Didžiausio srauto laukiama jau prasidėjus įvairioms varžyboms.

Tačiau "Omnibet" lažybų bendrovės direktorius Mindaugas Stanelis pesimistiškai vertino ateities perspektyvas.

Jo nuomone, infliacija vėliau tikrai atsilieps - tiesiog šie metai labai dėkingi lažybų bendrovėms.

"Anksčiau kas ketvirtį po penkis-dešimt procentų padidėdavo statymų intensyvumas ir sumos, o nuo pavasario viskas sustojo. Šie metai buvo dėkingi - Europos futbolo čempionatas, olimpinės žaidynės. Bet infliacija tikrai atsilieps. Negali neatsiliepti, nes pinigų kiekis, kurį galima išleisti lošimui, mažėja. Yra žmonių, kurie turėjo ir turi pinigų, tačiau didžioji lošėjų masė po truputį nyksta. Infliacijos įtaką pajusim rudenį, po olimpiados. Žmonės grįžta iš atostogų, pinigų tuomet nebūna", - samprotavo bendrovės direktorius.

Atsargumas: lažybų bendrovės atstovas Mindaugas Stanelis mano, jog dėl infliacijos žmonės atidžiau renkasi, už ką statyti. Nerijaus Jankausko nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių