Specialistai: vis daugiau darbuotojų teks atsivežti iš trečiųjų šalių

Grįžti į straipsnį

lietuvis

lietuvis portretas
kai baigi mokslus jau truksa kitu o taves jau nebereikiia

lietuvis

lietuvis portretas
kai baigi mokslus jau truksa kitu o taves jau nebereikiia

lietuvis

lietuvis portretas
ir dar kitatauti galima visalaika apgauti reikalui esant

Aha

Aha portretas
O ko pas mus mokina vaikus ir jau nebe vaikus net 18 metų, kad specialistų trūksta ? Durnių voliot, ar tiesiog realizuoja "krepšelius" . Per 18 metų tur but net arklį būtų galima paruošti aukštos klasės suvirintoju, žinoma, jai tas per tiek laiko nesusentu ir nepadvėstų :)

va

va portretas
gal laikas butu pradet uzsiaugint tuos darbuotojus? Visi nori jau paruosto produkto, o pinigu moket ne. Moketu pinigus tai ir netrukstu tu kvalifikuotu darbuotoju, kurie deja dauguma isvazinejo ir dar isvazineja

SPECIALISTAMS

SPECIALISTAMS portretas
taip, vaziuoja daug, isvaziuoja dar daugiau.I Klaipeda atvaziavo ukrainieciai, pamate, kad juos durnina, pasieme daiktus, ir,nieko nesake, isvaziavo.Uz minimuma ir vietnamietis nedirbs.

zinot

zinot portretas
nuo gero darbdavio darbuotojai nebega.Gal kazkas su darbdaviais netvarkoj?

mmm

mmm portretas
padlos neduoda saviems duonos uzdirbti

nesamone

nesamone portretas
mokekite padorius atlyginimus ir dirbs musiskiai.

nebejuokinga

nebejuokinga portretas
vieni kaukia, kad bedarbystė, duokit daugiau pašalpų, kiti šaukia, kad nėra darbuotojų.

fff

fff portretas
vietiniai jau suvokia,kad jei ir gaus alga ,ji vistiek nesieks absoliutaus skurdo lygio 1095 lt,arba bus beveik du kartus mazesne nei islaidos skiriamos kaliniui islaikyti1590 lt.koks skirtumas ar dirbti ir skursti ar nedirbti ir skursti? kuo daugiau stengsites dirbti ir atlikti darba uz kelis,zinokite,kad taip dirbdami lieka dar daugiau bedarbiu,o rinkos salygos diktuoja,kad darbas yra perkamas uz maziausiai kaina ir kuo daugiau bedarbiu tuo mazesne alga.

dar panesiu

dar panesiu portretas
Kaip jūs manot, kodėl mūsų verslas nenori pats pasiruošti sau kvalifikuotą darbo jėgą? Saugiklius, kad iškart nepabėgtų, galima būtų darbo sutartyse nunatyti. Bet jie to nedaro. Kodėl? Atsakymas vienas - nieko taip toli į priekį neplanuoja. Vadinasi ne tik pas mus, rinkėjus, šiuose rinkimuose tokios bjaurios nuotaikos, bet pas verslininkus.

simas

simas portretas
mokekit po 2000euru atsiras specelistu

ddr

ddr portretas
Atsiveza, o po to apgaudineja :) oi kokie saunus musu viarlyninkai. gaidziai :)

mano nuomone

mano nuomone portretas
Aš manau kad če ira pasleptas nenoras priimti vietinių o sako kad nera spedcelistų kai bedarbių virš 200 000 tūkstannčių viską daro verslas nekontroliuojamas nepasotinamas kuriem nusispjauti ant savo krašto žmoniųTaip ira keidčemi lietuviai į rusus prisidengent specelistų trūkumu

Sekmes

Sekmes portretas
Specialistams

VERSLININKAI

VERSLININKAI portretas
Mokėkit bent puse to ka uždirbam Norvegijos laivų statyklose,daugiau kaip puse specu sugrįžtu atgal.Dabar norit kad už minimumą ant popieriaus artumėm šešias dienas per savaite.Atsibuskit pagaliau ir baikit dejuoti.

aris

aris portretas
Tarybiniais laikais sakydavo."Penkmetį per keturis metus trys darbininkai dviem pamainom už viena atlyginima."Norėtumėt,ane?

haha

haha portretas
Atejo laikas tik smulkiai pradziai.....tikrai specelistu geru niekas cia neprisiviluojate...jei ir randate tik apgaules ir pazadu budais ......VIENA KARTA SUPRASKITE ? KAD REIKIA MOKETI PINIGUS SAVIEMS LIETUVOS ZMONEMS....IR NEREIKES VILIUOTI TEVYNAINIU...MOCIUTES SRIUBA....AR PRADESITE DIRBTI...ARBA ....PVZ KIEK ISVYKSTA ..PER...KAUNA...RAYNER...PIPOLSU?????.NE REKIA CIA BUTI LABAI GUDRIAM APSISKAICIUSIAM AR ISSILAVINUSIAM....MAGISTRIUI AR MOKSLO DAKTARIU ....

vietinis specas

vietinis specas portretas
Lietuvos viriausybe aišku jie priklausomi nuo verslininkų turėtu neleisti svetimšalių spedselistųtuo labiau iš rytų kai tokia bedarbystė spedcelistų ira če blefas kad nera Imigrantai suneša tokius pinigus bankam ir t,tpriežastis vietoja niekas nesprendže Straipsbis ruoše gyventojus padauges rusų

BRASKE

BRASKE portretas
atsivezti atsivezi tik nepamirsk kad reikes lietuviu kalba kalbet

Galerijos

Daugiau straipsnių