Specialistai: Lietuvai nėra pavojaus dėl sprogimo prancūzų elektrinėje

Grįžti į straipsnį

SOS

SOS portretas
Lietuvoje yra pavojus dėl Ignalinos atominės elektrinės ir jose besimėtančių panaudoto kuro kasečių ir kt. radioaktyvių atliekų saugojimo, juk NUKEM nepastatė saugyklos, pinigai visi prauliavoti - kasetės tebemirksta vandeny - laukim nelaimės ant visos Lietuvos.

Kęstas

Kęstas portretas
Saugiausios atominės elektrinės yra tada, kai jos nepastatytos ir niekada nebus statomos. Vienybė Europoje turi būti aplink jos centrą: technologiškai labiausiai išvystytą ir ekonomiškai galingiausią šalį Vokietiją, kuri atsisako branduolinės energetikos ir pereina prie atsinaujinančių šaltinių. Tai yra ateities darbo vietos. Tai yra energetinis saugumas Europoje. Tai yra tikrasis rūpinimasis Europos gamtos ir mūsų gyvenimo aplinkos išsaugojimu. Šalin stumiančius pražūtingas Lietuvai schemas mūsų turto grobstytojus. Jau gana. Nebeliko, ką jūs galėtumėte dar pavogti. Išvijome Rusiją. Išvykime ir šiuos gudruolius kartu su nevykėliais iš Japonijos.

drtyu

drtyu portretas
p o c h u j man ta lietuva.senai jau,is jos pabegome.dabar nors tvanas.

kęstui

kęstui portretas
kažkodėl man atrodo, kad esi ivanas, labai jau aktyviai čia putkino propogandą varai.

SUKNISTI

SUKNISTI   portretas
KACIU SUMYSTI ,, SPECIALISTAI,, KAI SPROGO ,,FUKUSIMOS,, AE , APSITRIEDE LAKSTE PUTOM BESITASKYDAMI , O KAIP GALIM SAKYT PANOSEJ BUPTELEJO , TADA ,,,, JOKIOS GRESMES NERA,,

RM

RM portretas
Svarbiausia, kad Putkino elektrinės palei Lietuvos sienas statytų, iš jų pirktume elektrą ir pelną jiems neštume, ar ne ne taip nepatenkintieji, bekomentuojantys paleckininkai?

kaimietis x

kaimietis  x portretas
pas mus Lietuvoje yra tik vienas pavojus - kubilinis.

Kęstas

Kęstas portretas
>>RM Jūs jau nieko be Putkino nematot. Kraujas akutes užlieja. Kai yra karas, suomiai kariauja. Kai dabar taika, suomiai prekiauja. Mes karo pradžioje pasiduodame. O taikos metu akutes krauju užliejame. Sėdim. Orą gadinam. Prašom japonų, kad jie jų pairusius branduolinius teršalus atvežtų.

naminis

naminis portretas
O JAU KIEK MES TOS NAUDOS TUREJOM IS TOS AE, KALBU APIE GYVENTOJA, NE IMONES - MES MOKEJOM 30-40 CT., O PARDAVINEJOM KITIEMS PO 15 IR DAR VISU BRUDU TURIM KVEPUOTI IR ISLAIKYTI VISOKIUS EIMOKUS IR CIUKCIUS.

Galerijos

Daugiau straipsnių