Socialinėse įmonėse veši piktnaudžiavimas

Grįžti į straipsnį

Arvydas

Arvydas portretas
jei esu darbdavys - man rupi imones pelningumas. Jei kunigas - parapijieciu skaicius. Amen

Alina

Alina portretas
Gyvename šiuolaikiniame pasaulyje, kuris vis labiau ritasi žemyn. Net ir žmonės su negalia negali ramiai džiaugtis gyvenimu. Apmaudu, jog valstybės piktnaudžiauja neįgaliesiems suteiktomis galimybėmis norėdamos vis daugiau naudos išpešti sau. Didelis pliusas yra tai, kad socialinių imonių atstovai pradėjo įvarius tikrinimus, kurie jų manymu turėtų padėti išaiškinti socialinių įmonių įvaizdį visuomenėje gadinančias piktžoles, tačiau ar tai padės? Palikim šį klausimą atvira...

Alina

Alina portretas
Liūdna, kad valstybėje yra naudojamasi neįgaliųjų galimybėmis norint gauti didesnį pelną. Šis atliekamas tyrimas abejoju ar duos kokios naudos ir kas nors pasikeis. Norėtūsi, kad būtų kitaip, bet deja...

jolanta

jolanta portretas
Mano nuomone ši problema yra ir bus. Beabejo puiku ,kad yra žmonių kaip Jūs kurie tas problemas iškelia į viešumą, tačiau kaip negalime suvaldytį mūsų valdžios atstovų( pinigų grobimo), taip ir šioje situacijoje nieko nepasikeis. Šiais laikais pinigai padaro viską.

vytautas

vytautas portretas
Socialinėmis įmonėmis norėta padėti neįgaliesiems lengviau integruotis į darbo rinką. Bet kiekvienas apsukresnis darbdavys kaip mat suprato ir surado dar vieną lengvą pasipelnymo nišą. Ar Lietuvoje įstatymai ir apribojimai kuriami sąmoningai paliekant skyles? Nejaugi verslas gali klestėti ir nešti pelną tik nešvariais būdais..?

Ilona

Ilona portretas
Kaip matome pinigai daro savo...Kiekvienas galvoja apie savo piniginės storumą. Dauguma žmonių gal net nenutuokia apie tokias machinacijas kaip ši, bet akivaizdu, kad darbdaviams svarbūs tik pinigai, o ne neįgalūs žmonės...

Simona

Simona portretas
Kuo toliau, tuo gražiau... Keisk nekeitęs įstatymus, vistiek atsiras apeinančių ir iš to uždirbančių... Jokiu būdu negalima nutraukti tyrimų, bet kiek ilgai galima kapstytis, kai viskas gražiai "užglaistyta"?.. Ar ilgai beldžiame, kol niekas neatidaro?.. kyla įvairiausi klausimai į kuriuos nėra vieno atsakymo, nes kiekvienas matome iš kitos pusės... telieka laukti ir padėti, kaip tik įmanoma, tačiau tik ateitis parodys ar buvo verta bristi... sakysit: "žinoma verta", tačiau vertė ieškojime ar atradime?..

M arta

M arta portretas
Spragų pilna istatymuose, pasinaudoja jomis labai greitai, manau reikia atidžiau priiminėti įstatymus.

Jurijus

Jurijus portretas
Visi turi savo užnugari, korupcija klesti.

Oksana

Oksana portretas
Labai liūdna, kad pinigai užvaldė ne tik daugumos visuomenės žmonių protus, bet ir sielas:((((. Nieko švento nebeliko:((((.

Edita

Edita portretas
Labai gaila, kad mūsų darbdaviai nenori įdarbinti neįgaliųjų žmonių, kad jie žiūri tik savęs kuo daugiau uždirbti, o apie neįgaliuosius nepamąsto.Kaip sakoma yra posakis turėk pinigų neturėsi draugų.Tikėkimies kad šis tyrimas atneš naudos visuomenei.

Ernestas

Ernestas portretas
Liūdna, kad valstybėje yra naudojamasi neįgaliųjų galimybėmis norint gauti didesnį pelną.Labai dažnai neįgalūs asmenys patiria socialinę diskriminaciją.

Galerijos

Daugiau straipsnių