Socialdemokratai nepritars biudžetui dėl nevykdomų opozicijos sąlygų

Grįžti į straipsnį

jonas

jonas portretas
sutinku

Vytautas M.

Vytautas M. portretas
Rinkiminiai metai- pigaus populizmo laikotarpis. LSDP pasiūlymai primena vieno personažo iš garsaus rusų kino filmo (tokio Šarikovo) lygį: "čio tut dumatj- vziatj i podelitj vsio" (kam čia galvoti- paimti ir viską padalinti).

S

S portretas
Patys būdami valdžioje to nepadarė, bet dabar rašo teisybę. Įdomu, kaip darys po rinkimų.

XS

XS portretas
Eilinis išsidirbinėjimas.Premjero vietoje palikčiau to milijardo biudžete deficitą,tegul kitą kadenciją srebia kartu su liberalais.

X

X portretas
Tai kad jau susitarė su liberalais ir tų socdemų nebereiks,todėl Butkevičius ir bandė užbėgti už akių.

Butkei

Butkei portretas
Minimalius atlyginimus didelė dauguma gauna iš biudžeto. Tai ką, dar gilinti skolą ir mokėti po 1000Lt algas. Ponas galėtų prisiimti atsakomybę už paskolą ir garantuoti socialdemokratų partijos vardu skolų gražinimą savo valdymo laikotarpiu. Taip būtų išspręstas atsakomybės klausimas.

RM

RM portretas
Užtat mūsų liaudis pritaria viskam, ir komunistuojantiems socdemams, ir populistams, prorusiškiems tvarkiečiams, darbečiams, Kristinutėms, Kniazinioms, Agurkiniams, Šustauskiams ir t.t. . Nuostabu, kokia spalvota ta Lietuva.

Jonas

Jonas portretas
Brazauskiniai žydai laikėsi konstitucijos ir leido "turėti įsitikinimus ir juos laisvai reikšti", o bailūs landsberginiai žydai už tuos pačius teiginius, dėl kurių brazauskiniai nereiškė pastabų, bylas kelia. Matyt landsberginių klano sprendimui turi reikšmę tai, kad jų vadas vaidina "tikrą" žydą. Žydam matyt nepakanka to, kad jie užvaldė Lietuvą (visos valstybinės šventės žydiškos kilmės), tai landsberginiai žydai dar ruošiasi ir siautėti- drausti LR Konstitucijos žmonėms garantuotą „teisę turėti nežydiškus įsitikinimus ir juos laisvai reikšti“.

ONA

ONA portretas
komistuojnti socdemai isgrobste zmoniu sukurta turta,dauguma tapo milionieriais ir i juos panasios partijos,seime trukdo priimti kitu metu bidzeta,griaudami vyriausybes darba,nieko geresnio nepasilydami.Liberalai ir valinskininkai persistegete savo pristaravimais pries teisingo biudzeto sudarymo, darote Valstybeje sumaisti. Balsuodami mes jus ivertinsim.

aitvaras

aitvaras portretas
Puiku Butkeviciau, be 1000 litu MMA, jokio biudzeto. Lai sunys is konservatoriu, krikdemu ir liberalu partiju tik pabando nepritarti MMAdidinimui iki 1000 litu, tai tikrai uz tuos asilus nebalsuosiu. Peza kad pinigu nera, o atominei, terminalui, jungtims tai zada surasti milijardus aferistai. Laikykis ir mes jus socialdemokratus palaikysime.

aitvarui

aitvarui portretas
mokintis žmogau reikėjo, mokintis, nereikėtu paskui tokių pezalų komentaruose rašinėti.

tomas

tomas portretas
Socdemai tik kenkti temoka. Tokia jau jų paveldėta natūra.

Galerijos

Daugiau straipsnių