„Snoro“ ribota veikla bus atnaujinta per 24 val.

Trečiadienio valstybės nacionalizuoto banko „Snoras“ veikla bus atnaujinta per 24 valandas, teigia laikinasis banko administratorius Simonas Freakley.

„Bankas yra valdomas laikinosios administracijos ir nėra nemokus. Lietuvos centrinis bankas suteikia paramą dirbant laikinajai administracijai, nėra likvidumo problemų. Ribota veikla bus atnaujinta per 24 val.“, - teigiama banko pranešime.


Šiame straipsnyje: Snoras

NAUJAUSI KOMENTARAI

nervuojat zmones

nervuojat zmones portretas
pagyrti negalima irgi.kiti indelininkai ir klijentai turi mazameciu vaiku,reikia pirkti vaistus,po velniaias valgyt norisi.tad pries imdamiesi tokiu veiksmu pries bankus - sudarykite lietuvos pilieciams salygas diponuoti savo kukliom nuo algos iki algos lesomis - brudai ten valdzioje nemastantys.jus is tokio pacio s kaip ir mes,ir jum privilegiju niekas nesuteikia.juk ir kitu banku tas pats laukia

To nervingam

To nervingam portretas
Nenudvesk per viena diena. Muset banditu gerbejas busi?

Pikasas

Pikasas portretas
KAS BUVO DAR NEAIŠKU? RETRO. Dar 2009 04 01 priminiau, kad Lietuvos " Snoro" bankas priklauso "Konvers group" bankų grupei. Jos prezidentas Aleksandras Antonovas buvo užpultas ir sunkiai penkiomis kulkomis sužeistas. Jo sūnus yra "Snoro" banko stebėtojų tarybos pirmininkas ir kontrolinio paketo savininkas Vladimiras Antonovas. Pagrindinis grupei priklausantis „Konversbank" 2008 metų duomenimis buvo 98-oje vietoje. Jo būklė po krizės, ekspertų vertinimu, yra „normali“, o bankų veikla iki krizės buvo labiau orientuota į Baltijos valstybių, o ne Rusijos rinką. Kai kurie buvę Antonovų verslo grupės vadybininkai teigia, kad pasikėsinimas greičiausiai susijęs su tėvo ir sūnaus verslu Kaliningrado srityje – jie yra Kaliningrado uosto akcininkai. Ir, pasak buvusių darbuotojų, šiame versle jiems kilo sunkumų. „Konvers group“ priklauso bankai Rusijoje „Konversbank“, „Jenisei“ ir „BaikalInvestBank“, o taip pat bankai užsienyje -- „Conversbank Limited“ (Didžioji Britanija), „Snoras“ (Lietuva), „Latvijas Krajbanka“ (Latvija). Tėvo ir sūnaus Antonovų pavardės ne kartą mirgėjo pranešimuose apie išaiškintas finansines aferas. 1990-aisiais jie buvo „Akademchimbanko“ savininkai. Vieną šio banko partnerių nužudė, o pats bankas įsipainiojo į pinigų plovimo istoriją ir vos išvengė licencijos anuliavimo. Būtent po šio skandalo visas Antonovų kreditavimo verslas įgavo „Konvers group“ pavadinimą. ............................................................. Pateikiu trumpą ištrauką iš šios dienos 6 puslapių gan išsamaus Dailiaus Dargio rašinio "Balsas.lt" internetiniame dienraštyje - "Antonovo karjerą lydėjo skandalai ir šūviai": "Kadaise vieno banko apsaugos darbuotojo namuose saugumiečiai atliko kratą ir aptiko slapta garsą ir vaizdą fiksuojančią aparatūrą. Be to, tąsyk aptiktas ir nemažas kiekis slapta darytų įrašų, kuriuose girdimi net keliasdešimt aukščiausių šalies valdžios, policijos, prokuratūros, valstybės saugumo pareigūnų ir įtakingų verslininkų pokalbiai. Landus šnipas buvo sukaupęs net sprogstamos informacijos apie jų vaikus ar meilužes, baigiant jų lojalumu Lietuvos valstybei. Įdomu tai, kad tokius duomenys nelegaliai kaupė buvę sovietinių specialiųjų tarnybų karininkai."
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių