„Snoro“ kreditorių galimybės priklausys nuo Konstitucinio Teismo

Grįžti į straipsnį

skorpionas

skorpionas portretas
Snoro“ veiklos prižiūrėtoja-mafijinė valstybė turi būti kreditorių eilės gale. Blogai prižiūrėjai, todėl nieko ir negauni.

lietuvis

lietuvis portretas
vertinu mozuroni kad neissigando pakilt pries buri maitvanagiu..... idomiausia : 1. po uzdarymo sekanti savaite lietuva atsiskaito uz mazuto talpyklu finansavima su europa 2.zada du bankus padaro bankrota tipo neapsimoka mbet bankas dirba dar ir siandien 2012.01.31 3. seimo pirmininkes sunaus firmos dengimas nors tokiu neturetu but 4. snoro darbuotoju kai kuriu pasidarymas svarbiais asmenim ir issimokejimas sau solidziu algu na o tolia burbulas pinigu metymas.ka negalejo snoras priiminet indeliu keist valiutos ir siaip daryt smulkiu operaciju ...cia yra zlugdoma valstybe ir verslas ir manyciau minimum penki asmenys su grybuku priekyje turetu sedet kalejime kaip timosenko.

Radio klausovas

Radio klausovas portretas
NUgirdau, kaip Maldeikienė paatviravo, jog Snore liko užšaldyti tokios KT teisėjos Tamaros milijonai ! Kaip galvojat, koks bus teismo nutarimas ??? Manau, kad toks pat , kaip ir dėl Aukštojo mokslo įstatymo atitikties Konstitucijai, nes tai buvo patogu VU. Gal ką ne taip suprantu ?

lietuviui

lietuviui portretas
viso labo tu esi p-y-d-a-r-as, jei kalbi tokius tauskalus, arba rusu ambasados darbuotojas, nes palankus KT sprendimas bus palankus butent Putino chebrai - Derebazkai ir panasioms siukslems.

Galerijos

Daugiau straipsnių