„Snoro" grupėje - pertvarka

Banko „Snoras" grupės bendrovės „Finasta Holding" valdomos įmonės „Finasta Asset Management" ir finansų maklerio įmonė „Finasta" perims 2009 m. pabaigoje įsigytų įmonių „Snoras Asset Management" ir „Snoras - Jūsų tarpininkas" veiklą ir įsipareigojimus.

Tai numato paskelbtos reorganizavimo sąlygos, pranešė bankas bankas "Finasta".

Numatyta, kad tai padidins grupės efektyvumą, o siekiant dar labiau sustiprinti "Finastos" įmonių kompetencijas, į komandą bus pakviesta prisijungiamų įmonių specialistų.

"Klientams bus pasiūlyta palankiomis sąlygomis prisijungti prie investicinės grupės", - teigė "Finasta Asset Management" generalinis direktorius Andrejus Cyba.

Abiejų prisijungiamų įmonių sutarčių, sudarytų su klientais ir partneriais iki prijungimo, sąlygos nesikeis ir liks galioti toliau.

Įmonių prijungimas - dar vienas investicijų bendrovės "Finasta Holding" grupės formavimo etapas. Baigus formuoti "Finasta Holding" struktūrą, bus išgrynintos kelios esminės veiklos kryptys: finansų maklerio paslaugos, privati bankininkystė ir gerovės valdymas, turto valdymas, įmonių finansų veikla.


Šiame straipsnyje: Snoras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių