„Snore“ trūkstamų vertybinių popierių vertė – per 1 mlrd. litų

Grįžti į straipsnį

atspekit is triju kartu

atspekit is triju kartu portretas
snoro internete puslapi atsiverskit.ar daug ten info rasit apie pokycius?ten zada sviesu rytoju....

bus dar visko

bus dar visko  portretas
o 10mlrd tikimes dar niekas neistampe?

Trumpet Call

Trumpet Call portretas
Žmonės, yra tokia daugelio žmonių vadinama "pasakų knyga", kurią krikščionys vadina BIBLIJA... KAS PARAŠYTA ŠIOJE KNYGOJE pildosi prieš Jūsų akis! KAS TUOJ BUS, klausiat?... BUS BLOGIAU NEI BLOGAI (7 blogiausi žmonijos istorijoje metai), O PO TO BUS 1000 metų karalystė, kurią valdys Jėzus Kristus. Visų pirma, turėtumėte suprasti, kad MŪSŲ KARTA YRA PASKUTINĖ KARTA (Mato 24; Luko 21; Morkaus 13)! Taigi, kas bus?... TUOJ RUSIJA IR Co (Taip, bus ir Iranas) PULS IZRAELĮ, BET JŲ ARMIJOS BUS ANTGAMTIŠKAI SUNAIKINTOS (Ezekielio 38-39) TAM, KAD VISI ŽINOTŲ, KAD IZRAELIS YRA IR BUS GINAMAS IZRAELIO DIEVO! Po to VAIKŲ žemėj NEBELIKS per vieną akimirksnį... VISI VAIKAI BUS SU JĖZUM KRISTUM DANGUJ, O JŪS LIKSIT ČIA! SUPRASKIT AIŠKIAI, KAD TAI NEBUS KAŽKOKIŲ ATEIVIŲ DARBAS!... PO JŲ DINGIMO IŠ ŽEMĖS, ČIA PRASIDĖS TEISMAI (Apreiškimo Jonui knyga)... Dabar šiek tiek apie ekonomiką... DABARTINĖ EKONOMIKA ŽLUGS. PASAULIS BUS SU VIENA VALIUTA (matyt, ŽVĖRIES ŽENKLAS: RFID ČIPAI Jūsų dešinėse rankose arba kaktose; taip, dabar Jus žymit jais šunis ir kates, o greitai patys būsit pažymėti arba badausit, kentėsit ar net mirsit, bet turėsit viltį būti išgelbėtais dėka Jėzaus Kristaus pasiaukojimo ir Jūsų atvertos širdies Jam ir Jo Tėvui) IR BUS SUVIENYTAS (ATGIMUSI ROMOS IMPERIJA – Novus Ordo Seclorum). TURĖSIT GALIMYBĘ PASIRINKTI KAM TARNAUTI: 1) DIEVUI; 2) VELNIUI. TAIP, BUS IR ANTIKRISTAS, KURIS DAUGUMAI JŪSŲ BUS TARSI IŠGELBĖTOJAS (Danieliaus ir Apreiškimo Jonui knygos), BET REALIAI PRAŽUDYS JUS! Taip, antikristas žadės Jums TAIKĄ VISAM PASAULYJE! Neapsigaukite! Vėliau antikristas ir jo netikras pranašas, kuris, matyt, bus iš Romos Katalikų Bažnyčios (gal ir popiežius) klaidins Jus stebuklais ir reikalaus garbinti žvėries atvaizdą (Apreiškimas Jonui 13). Jų oponentai bus masiškai žudomi... Dabar jau nors kažką žinosit apie tai... RUOŠKITĖS, NES TAI ĮVYKS... ATGAILAUKITE!... VISOS RELIGIJOS (Taip, Ateizmas ir Krikščionybė nėra išimtys) GRIUS, nes tai iš pasaulio... JĖZUS KRISTUS YRA TIESA, KELIAS IR GYVENIMAS. JIS IŠ DANGAUS. JIS TRIUMFUOS! Taip, ieškokit ryšio su Jėzum Kristum ir Jo Tėvu JAU DABAR, o ne aklai eikit pas taip vadinamus kunigus. Žmonių statytų bažnyčių ir kunigų likimas yra aprašytas Jeremijo knygos 25 skyriuje ir Izaijo knygos 24 skyriuje. Daugiau informacijos BIBLIJOJE. TAIP, SKAITYKIT BIBLIJĄ: ST, NT, PT (Laiškai; TrumpetCallofGodOnline). VISOS DALYS YRA VIENODAI SVARBIOS!… VISIEMS: "youtube: /watch?v=PEm2TjZX0-8" ; KRIKŠČIONIMS: "youtube: /watch?v=zF4UReGqGD4" ; TAU: GAL ŠIANDIEN YRA TAVO IŠGELBĖJIMO DIENA?... Romiečiams 10: 9 Jeigu lūpomis išpažinsi Viešpatį Jėzų ir širdimi tikėsi, kad Dievas Jį prikėlė iš numirusių, būsi išgelbėtas. 10 Nes širdimi tikima, ir taip įgyjamas teisumas, o lūpomis išpažįstama, ir taip įgyjamas išgelbėjimas. Romiečiams 10: 13 juk „kiekvienas, kuris šaukiasi Viešpaties vardo, bus išgelbėtas“. Jėzus Kristus mirė ant kryžiaus DĖL TAVĘS! Taip, kad turėtum amžiną gyvenimą su Juo ir Jo Tėvu. Jis mirė ir prisikėlė!

valio

valio portretas
Tarptautinio pripažinimo bankas SNORAS šiemet sulaukia jau antrą kartą - Didžiojoje Britanijoje leidžiamo vieno įtakingiausių tarptautinių žurnalo „The World Finance" skaitytojai banko SNORAS finansinę grupę išrinko geriausia finansine grupe Baltijos šalyse 2010 m.

SĖkmės istorija

SĖkmės istorija  portretas
Per devyniolika veiklos metų SNORAS tapo vienu didžiausiu Lietuvos banku. Turėdamas plačiausią ir moderniausią šalyje teritorinį klientų aptarnavimo tinklą - 10 banko regioninių filialų, 14 filialų skyrių, 230 teritorinių skyrių ir 339 grynųjų pinigų išdavimo automatus, AB bankas SNORAS sėkmingai stiprina savo pozicijas Lietuvos mažmeninės bankininkystės rinkoje ir plečia veiklą Europos Sąjungos šalyse." R.Baranauskas havajuose turbut varto reklamini biuleteni ir grozisi.

mindaugas

mindaugas portretas
turbūt ne veltui Švedijos vyriausybė dar pavasarį ar vasarą uždraudė Snorui investuoti į SAAB.

NNN

NNN portretas
Dar vienas unikalus kubiloido eksperimentas

Vau

Vau portretas
Kokia svaiginanti sėkmė prieš artėjančius rinkimus. Kažkuri partija padidins savo ganyklų plotus ir dar priedo gaus storiausią dienraštį. Socdemams beliks čiulpti nykštį. Tik bijau, kad dalis Fronto bolševikų gali perbėgti pas šiandieninių linksmybių režisierius.

tas pats

tas pats portretas
Dar vakar atsimenu buvo pasirodžiusi panašiospublikacijos, kurias bano vadovas pavadino nesamonėmis - bus dar viena amžiaus afera.. Lietuva pagarsinsime Pasauliui nereik nei krepsinio čempionatų organizuoti :D.. manau tas bankininkas toli nepabėgs, kai Euorpoje tokia ekonominė situacija.. Bus žurnaliugoms apie ką kalbėti..

tomas

tomas portretas
Ir kur tie optimistai kurie turi akciju, ir indeliu siame banke. Kaip sakant kuo giliau i miska, tuo duagiau grybu

Soja

Soja portretas
Vėl sukruto Kedžių skandalas,dar didesnis-Snoro griūtis...Toje visoje maišalynėje niekas nesutrukdys priimti miškų pardavimo užsieniečiams įstatymą( skaitykit ,,Respublikoj').Apmaudu...

Pikasas

Pikasas portretas
KAS BUVO DAR NEAIŠKU? RETRO. Dar 2009 04 01 priminiau, kad Lietuvos " Snoro" bankas priklauso "Konvers group" bankų grupei. Jos prezidentas Aleksandras Antonovas buvo užpultas ir sunkiai penkiomis kulkomis sužeistas. Jo sūnus yra "Snoro" banko stebėtojų tarybos pirmininkas ir kontrolinio paketo savininkas Vladimiras Antonovas. Pagrindinis grupei priklausantis „Konversbank" 2008 metų duomenimis buvo 98-oje vietoje. Jo būklė po krizės, ekspertų vertinimu, yra „normali“, o bankų veikla iki krizės buvo labiau orientuota į Baltijos valstybių, o ne Rusijos rinką. Kai kurie buvę Antonovų verslo grupės vadybininkai teigia, kad pasikėsinimas greičiausiai susijęs su tėvo ir sūnaus verslu Kaliningrado srityje – jie yra Kaliningrado uosto akcininkai. Ir, pasak buvusių darbuotojų, šiame versle jiems kilo sunkumų. „Konvers group“ priklauso bankai Rusijoje „Konversbank“, „Jenisei“ ir „BaikalInvestBank“, o taip pat bankai užsienyje -- „Conversbank Limited“ (Didžioji Britanija), „Snoras“ (Lietuva), „Latvijas Krajbanka“ (Latvija). Tėvo ir sūnaus Antonovų pavardės ne kartą mirgėjo pranešimuose apie išaiškintas finansines aferas. 1990-aisiais jie buvo „Akademchimbanko“ savininkai. Vieną šio banko partnerių nužudė, o pats bankas įsipainiojo į pinigų plovimo istoriją ir vos išvengė licencijos anuliavimo. Būtent po šio skandalo visas Antonovų kreditavimo verslas įgavo „Konvers group“ pavadinimą.

kriu

kriu portretas
i rusija bus turbut pabeges, tai niekas juo ir nepagaus.

Galerijos

Daugiau straipsnių