„Snoras" vilioja nuolaidomis

Bankas „Snoras" verslo įmonėms pristato specialią Darbo užmokesčio programą, kuri padės taupyti įmonės lėšas ir darbuotojų laiką. Bankas įmonių sąskaitų aptarnavimo įkainiams taikys nuolaidas iki 15 proc., patraukliomis sąlygomis teiks vieno mėnesio atlyginimų fondo dydžio paskolą, nemokamai išduos mokėjimo korteles įmonės vadovams ir darbuotojams.

Darbo užmokesčio programos dalyviai pirmaisiais sutarties su banku galiojimo metais naudosis 5 proc. nuolaida sąskaitų aptarnavimo įkainiams, antraisiais metais - 15 proc., o trečiaisiais ir vėlesniais - 10 proc.

Šia programa besinaudojančios įmonės galės gauti kreditą darbo užmokesčio sumai, kad neįšaldytų dalies apyvartinių lėšų. Kas mėnesį bankas įmonei galės suteikti iki vieno mėnesio atlyginimų fondo dydžio paskolą litais, palūkanas skaičiuojant tik nuo panaudotos sumos.

Bankas tikina, kad Darbo užmokesčio programa įmonėms sudarys sąlygas ne tik optimizuoti darbo užmokesčiui skirtų lėšų srautus, bet ir naudotis specialiomis mokėjimo kortelių sąlygomis.

Įmonėms naudojantis bendru paslaugų paketu, nereikės mokėti mokesčių už įmonių vadovams bei darbuotojams išduodamas mokėjimo korteles. Mokėjimo kortelių savininkai galės nemokamai išsigryninti lėšų ir naudotis iki trijų mėnesių atlyginimų dydžio kredito limitu, už kurio panaudojimą 10 dienų nuo operacijos mokėjimo kortele nebus skaičiuojamos palūkanos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių