„Snoras" skelbia obligacijų investavimo koeficientus

Bankas „Snoras" baigė platinti su akcijomis susietų obligacijų emisijas ir skelbia tikruosius obligacijų investavimo koeficientus.

Birželio 12 - liepos 11 dienomis „Snoras" platino šešias trejų metų trukmės su Rusijos įmonių „Gazprom" ir „Lukoil" akcijomis susietų obligacijų emisijas litais, eurais ir  JAV doleriais.

„Antroji banko susietų obligacijų emisija sulaukė didelio investuotojų pripažinimo. Šios su Rusijos įtakingiausių energetikos įmonių akcijomis susietos obligacijos investuotojams yra patrauklios ne tik dėl saugumo ir tikėtino pelningumo, bet ir dėl to, jog žmonės gali patys stebėti bei įvertinti kaimyninės šalies ekonomikos raidą", - teigia banko ekspertai.

Mažiausia galima investavimo į obligacijas suma buvo nominalioji obligacijos vertė, tai yra 100 litų, 100 eurų arba 100 JAV dolerių.

Rusijoje dujas išgaunanti bendrovė „Gazprom" - trečia pagal dydį pasaulio korporacija, aprūpinanti dujomis Rusijos bei Europos rinką (iš viso 32 pasaulio valstybes). „Gazprom" yra unifikuotos dujų aprūpinimo sistemos savininkė bei operatorė, valdanti vienas didžiausių pasaulio naftos ir dujų atsargas bei ilgiausią pasaulyje naftotiekio tinklą.

Tarptautinis privataus kapitalo naftos koncernas „Lukoil" išgauna, perdirba ir transportuoja naftą bei dujas savo valdomais naftos produktų platinimo tinklais Baltijos šalyse, JAV, Rusijoje, Kipre, Rytų Europoje ir NVS šalyse. Pagal turimus naftos rezervus įmonė užima aštuntą, o pagal naftos perdirbimą - penktąją vietą pasaulyje. Lietuvoje veikia antrinė „Lukoil" įmonė „Lukoil Baltija", kuriai priklauso didžiausias mūsų šalyje degalinių tinklas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių