Sniego kasėjų įkainiai didėja, sudarinėjamos užsakovų eilės

Sniego kasėjų įkainiai didėja, o sumanius išsinuomoti sniego valymo techniką eilėje tenka palaukti nuo kelių valandų iki paros.

Krautuvo nuomos valandai kaina pastaruoju metu pakilo nuo 70 iki 80 litų, bet žmonės net nebesidera, tiktai prašo kuo greičiau atvažiuoti, rašo "Lietuvos rytas".

"Mūsų technika dirba ištisą parą, keičiasi tiktai žmonės", - sakė panevėžietis Arnoldas Kleiba.

Vilniaus bendrovė "Eurokasyba" norinčius atsikratyti sniego klientus rašo į eilę. Tarp užsakovų - daugiausia verslo įmonės, daugiabučiai, sodininkų bendrijos, kuriose dėl sniego nebeįmanoma išvažiuoti.

"Anksčiau žiemą sėdėdavome be darbo, tai buvo tuščias laikas mūsų verslui, tekdavo gyventi iš vasarą uždirbtų pinigų. Tačiau dvi pastarąsias žiemas dirbame ir užsidirbame", - sakė "Eurokasybos" bendrasavininkis ir technikos direktorius Michailas Grigorovičius

Kaune įsikūrusios bendrovės "Berima" direktorius Ernestas Celskis taip pat sakė jau svarstantis, kad teks kelti paslaugų įkainius.

Kol kas mini krautuvo darbo valanda įvertinta tiek pat, kiek ir vasarą - 70 litų, bet greičiausiai kainos didės. Juolab kad kitos įmonės Kaune jau dabar sniego valymo paslaugas siūlo už 100 litų valandinį atlygį.


Šiame straipsnyje: sniegassniego kasėjai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių