Skurstantiems gyventojams vėl aukos maistą

Grįžti į straipsnį

Neskubėkim

Neskubėkim portretas
Kodėl maistu, duokit žemės, tegul patys užsiaugina, greit vasara.

kaunas

kaunas portretas
skurstantys to maisto negauna, patys susirenka ir ka geresnio issidalyja, o kas lieka atiduoda skurstantiems. Skurstanciuju labai daug. Juk dauguma gauna atlyginimus iki 1000 lt, is ju reikia mokescius susimoketi, prasimaitinti. Jauni zmones neturi darbo, o ir ji gauti praktiskai neimanoma. Po 10 metu Lietuvos NEBELIKS

lt krasto zmogus

lt krasto zmogus portretas
nenoriu tokios valstybes...

Atsargiai

Atsargiai portretas
Mano kaimynas amžinai skurstantis, nelegaliai dirba, alga vokelyje, su džipu į biržą nuvažiuoja pašalpos pasiimti ir dar gaus maisto davinių. O namuose valstybei rodo didelį faką.

o

o  portretas
O kas aukos?

Welcome

Welcome  portretas
Vaiko drabuzius prasau draugu atsiusti is UK ar is Skotijos, Pampersus uzsakineju Veketijoja, gaunasi vos ne per pus pigiau dar ir kokibe ne paliginsi. Gaila maisto nelabai iseina uzsakit, nes irgi pigiau iseitu. Tai klausimas jai mes visi tokie skurstantis is kur tokios kainos? Ar ne del tokiu kainu tiek skurstanciu? Is kart atsakau jai geleciau persikelti kitur is Lietuvos, jau senai tai padariciau, o dabar skurstu su visais! Uzseniaciai klausia, turbut Letuvoj Labai geras gyvenimas, nes viskas pigu... as ju klausiu kas pigu? Viska stengemes uzsenij pirkt. va taip!

Galerijos

Daugiau straipsnių