Skatins daugiavaikių šeimų verslumą

Vis daugėjant socialinės paramos gavėjų, Alytaus rajono savivaldybė skuba į pagalbą daugiavaikėms šeimoms: siūloma paramą pradedant verslą.

Per pastaruosius metus Alytaus rajone beveik trigubai išaugo socialinių išmokų gavėjų. Nors daugiavaikių šeimų rajone sumažėjo beveik dviem šimtais, praneša LTV „Šiandien“.

Ne tik rinkdama labdarą, bet ir socialiai remtinoms šeimoms rajono savivaldybė žada sumažinti mokestį už verslo liudijimą, ar suteikti patalpas verslui pradėti.

„Dėl patentų sakysim, dėl verslo liudijimų tiesiog siūlysime kokias nuolaidas, kokiomis sąlygomis jie sutiktų imtis savo verslo, arba pirkti verslo liudijimą, važiuosime pas aktyvesnius žmones“, – teigia Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas.

Savivaldybė skaičiuoja, kad paramos socialiai remtinoms šeimoms šiemet prireiks už septynis milijonus litų.


Šiame straipsnyje: verslumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

fidas

fidas portretas
Nesuprantama,negi visi tie kurie kalba apie versla yra beprociai.Negi nei vienas is ju nesupranta ,kad pats verslas ateina i rinka ,jeigu yra paklausa.Jeigu gyventojai neuzdirba niekam kitam tik pavalgimui,mokesciam,tai kam reikalingas bus verslo pletojimas,nebent europos sajungos pinigam isplauti, kazkokiai verslo grupei skirta.

Aldona

Aldona portretas
Namudinė aplinka labiau pavojinga vaikų ugdymui. Sudėtingi prietaisai ir mechanizmai traukia vaikus išbandyti savo gebėjimus. O tam reikia mokslo žinių. Tecnikai valdyti būtinos teisės ir atitinkama kvalifikacija. Kiekvienas darbas yra svarbus ir atsakingas. Žemės ūkyje reikalingos profesinės žinios.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių