Šiluma brangsta dėl neinvestavimo į biokuro katilines

Grįžti į straipsnį

Liutauras

Liutauras portretas
Elementarus santazas

Individualus taupus

Individualus  taupus  portretas
Individualus (autonominis) buto šildymas su karšto vandens paruošimu yra bemaž tris kartus pigiau nei (sovietinė atgyvena) monopolistų centralizuotas butų ir pievų šildymas. Pavyzdys: 2010 gruodis. Trijų kambarių butas (75 kv. m.) su individualiu šildymu ir karšto vandens paruošimu (naudojant dujas) Vilniuje. Sunaudota dujų (per mėnesį) už 230 litų. Dujų kaina - 1 litas 56 centai už kub. m. 2011 Sausis Sunaudota dujų (per mėnesį) už 220 litų (netaupant). 2011 Vasaris Sunaudota dujų (per mėnesį) už 180 litų (netaupant). Šeima džiaugiasi ekonomišku buto šildymu. Tokių šeimų, gyvenančių ekonomiškame bute, daugėja Vilniuje, Kaune ... Individuali (autonominė) kiekvieno buto šildymo sistema turi būti įgyvendinta, renovuojant daugiabučius arba kitaip. Laisvai pasirenkant ...

2

2 portretas
Visi daugiabuciai neisirengs to individualaus sildymo, ypac per eilinius 10 metu. Tam reikalingi kiti sprendimai, tobulinant centralizuota sildyma.

666

666 portretas
siluma brangsta ne del to biokuro ,. o del to kad neleidzia zmonems atsijunkti nuo centralinio sildymo ir nekompensuojama atsinaujinanciu saltiniu gamybos iranga . kas yra biokuras ir kas yra vejo jegaine ? ir vienas ir kitas gaminamas ir santykinai sukuria darbo vietas , tik katilines kainuoja tiek kad uztektu zymei daugiau vejo jegainems kurios zymei daugiau pagamintu elektros ,. be to biokuras dega - isskiria siluma ir kita sss.

666 to 3

666 to 3  portretas
visiems galima elektra tiekti po 5-6 ct. uz kilovatvalande ,. bet lietuvos respublikos seimas tam trugdo kaip ir prezidente .

Klausiu

Klausiu portretas
O čia kartais ne J. Šimėno užsakytas straipsnis, bandant padėti savo sūnui - biokuro gamintojui?

Galerijos

Daugiau straipsnių