Šildymo sezonui netaupo beveik pusė gyventojų

Grįžti į straipsnį

RENOVACIJa

RENOVACIJa portretas
viešpatie kokie žmonės kvaili lygtai renovacija sumažins kainas ,nieko panašaus jūs mokesyte paskolą 20m Klerkams atlyginimus sumažinti reikia ir vadovų skaičių ir renovacijos nereikes daryti. Kažkas stumia renovacija jinai absoliučiai nieko neduoda,mūsų name yra.

nu jo

nu jo portretas
ką čia taupysi, jei ir dabar vos išgyveni...

Atsijun.

Atsijun. portretas
reikia atsijungti ir kiek vanam bute pastatyti boilerius,kaip uzsienej,noriu sildau,noriu ne

PINOKIS

PINOKIS portretas
Renovacija - amziaus afera. Zmogus kiekviena menesi uz renovacija privalo istisus metus moketi , sakysime apie 80 litu, kai sildymo sezonas 5 menesiai. Stai ir skaiciuokite kiek jus sutaupote, netgi ir tie, kuriems sildymas kompensuojamas. Labai sudetingas ir painus pasiruosimas renovacijai. Paprasciau butu tipine samata ( su visais imanomais renovacijos elementais), kur aiskus ikainiai ir bendra suma, gyventojams liktu isbraukti jiems nereikalingus punktus ir is karto butu aiski darbu verte ir bendra suma. Namai juk visi tipiniai.

Burokas

Burokas portretas
Ka cia pritaupysi, vasara zmogus nori sviezia darzove suvalgyti, medaus paragauti, kur nors ir isvaziuoti. Palyginkime, kiek procentu nuo atlyginimo ar pensijos pas mus sumokama uz komunalines paslaugas ir kiek Vokietijoje ar kitur. Pas mus nuo 1000 litu sumokama apie 60-70%.

as

as portretas
gal galite patarti kaip zmonem taupiti kai nera is ko

kvine

kvine portretas
parasykit prasau formule,pagal kuria is tokiu atlyginimu butu galima pataupyti kazka

ooo

ooo portretas
taupau, bet ne Kauno Energijai, Renovacijoms, o naujam bustui, kur bus nepriklausimybe :D Taupau sau, ne kazkam

idomu

idomu portretas
o tai kaip is pasalpu galima taupyt?

... to 3

... to 3 portretas
ALIO! cia lietuva, cia monopolija valdo, apie toki issivystima nera nei ko kalbet.. Uzsienyje gali keistis duju tiekeja, vandens tiekeja, sildytis namie gali kaip nori, o lietuvoje vyrauja monopolija ir ka tu jiems? is ko valstybe bevogs, jei pradetu leisti visiems viska rinktis? lietuvoj tik gali pasikeisti telefono rysio operatoriu, daugiau nieko.

Sibile

Sibile portretas
Is ko taupyti, jei jau ir vasara nebegalima isgyventi is pensijos. Matyt sia ziema ne vienas pensininkas nebesulauks pavasario. Gaila, kad cia Lietuva ir dar laisva. Kam ta laisve, jei negali galo sudurti su galu.

Vargeta

Vargeta portretas
Ponai, is ko taupyti ? Gal galite ka nors protingesnio parasyti ?

Loni

Loni portretas
Ne, nu visai nusišneka. Iš ko taupyti ??? Trūksta žodžių !!!

Haaa aaaa

Haaa aaaa portretas
uz tokias mintis bl... kai pys... i snu... ... ...

saulius

saulius portretas
Nerasinekite nesamoniu. Lietuvoje minimali alga 670, vidutine 1500-1700. Nekalbant apie tuos zmones kurie gauna minimuma, net is vidutines algos neimanoma susitaupyti sildymo sezonui. Jeigu jus zurnalistai turite aukstaji issilavinima prasau paskaiciuokite kokia turi buti alga kad butu imanoma taupyti. Mano paskaiciavimai su musu kainomis ir ekonominiais rodikliais turetu buti alga nuo 3000 lt

senamiescio gyventojas

senamiescio gyventojas portretas
As tai ne taupau, bet stengiuosi atsikratyti savo buto, kuriame yra be proto brangus miesto sildymas, pirksiu tik su autonominiu dujiniu sildymu, tik tada baigsis mano bedos.

taupalas

taupalas portretas
Taupyt galima nebent nevalgant, nesirengiant. Atsigulei, žvakę užsidegei-taupai

Galerijos

Daugiau straipsnių