Šiaulių banko vadovų komandoje – dar trys profesionalai

Nuo kovo 1 d. Šiaulių banko mažmeninės bankininkystės tarnybai vadovaus Arūnas Užupis. Savaite vėliau banko vadovų komandą papildys ir Živilė Skibarkienė, kuri taps Šiaulių banko teisės ir administravimo tarnybos vadove.

Pirmadienį „Šiaulių banko lizingo“ pardavimų departamento direktoriaus pareigas pradėjo eiti Mindaugas Vasiliauskas.

„Į mūsų gretas įsijungia dar daugiau kompetentingų ir didelę patirtį bei nemažą žinių bagažą turinčių žmonių. Esu įsitikinęs, kad jie padės augti ir stiprėti Šiaulių bankui“, – sako Šiaulių banko administracijos vadovas Audrius Žiugžda.

„Šiaulių banko lizingo“ pardavimų departamentui pradėjęs vadovauti 37-erių metų Mindaugas Vasiliauskas taip pat išrinktas ir UAB „Šiaulių banko lizingas“ valdybos nariu. Jis nuo 1996 m. iki šiol dirbo „SEB lizingo“ bendrovėje – pradėjęs nuo vadybininko, kilo karjeros laiptais ir paskutiniu metu vadovavo Lengvųjų automobilių lizingo skyriui. M. Vasiliauskas yra baigęs Vilniaus Gedimino technikos universitetą.

Nuo kovo mėn. Mažmeninės bankininkystės tarnybai vadovausiantis Arūnas Užupis priklausys Šiaulių banko valdybai – valdybos nario pareigas jis pradės eiti, kai bus gautas Lietuvos banko leidimas. 38-erių metų Arūnas Užupis savo darbinę veiklą pradėjo 1994 m. bendrovėje „Philip Morris Lietuva“, kur vadovavo rinkodaros skyriui Lietuvoje, buvo tarptautinių prekės ženklų vadovas Rytų Europai Šveicarijoje. Nuo 2004 m. A. Užupis karjerą tęsė SEB banke – buvo atsakingas už rinkodarą, banko pardavimus ir plėtrą. Vėliau dirbo UAB „Utenos trikotažo prekyba“ generaliniu direktoriumi, pastaruoju metu buvo UAB „UZU“ direktoriumi. Kauno Vytauto Didžiojo universitete jis yra įgijęs rinkodaros ir tarptautinės prekybos magistro laipsnį, Baltijos vadybos institute (BMI) baigęs verslo vadybą. 

Daiva Kiburienė, anksčiau vadovavusi Šiaulių banko verslo ir mažmeninės bankininkystės tarnybai, nuo kovo 1-osios pradės eiti Šiaulių regiono vadovės pareigas. Ji taip pat lieka administracijos vadovo pavaduotoja bei Šiaulių banko valdybos nare.

Nuo š. m. kovo 7 d. Šiaulių banko vadovų komandoje pradės dirbti ir Živilė Skibarkienė. Ji vadovaus Teisės ir administravimo tarnybai.

Ž. Skibarkienė turi daugiau kaip dešimties metų darbo patirtį finansų sektoriuje, yra dirbusi trijuose didžiausiuose Lietuvoje veikiančiuose bankuose. Nuo 1999 m. ji septynerius metus dirbo UAB „Hansa lizingas“ (dabar – Swedbank lizingas), vėliau buvo SEB banko teisės departamento direktore. Pastaruoju metu vadovavo DnB Nord banko Atitikties skyriui. Taip pat ji yra Mykolo Romerio universiteto Verslo teisės katedros lektorė. Ž. Skibarkienė yra baigusi Vilniaus universiteto teisės fakultetą, Mykolo Romerio universitete apsigynusi socialinių mokslų daktaro laipsnį.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau, kovo 1 d. Šiaulių banko Vilniaus regiono vadovo ir Vilniaus filialo direktoriaus pareigas pradeda eiti Rimvydas Mockus.


Šiame straipsnyje: Šiaulių bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

senjore

senjore portretas
Reikia dirbti su pelnu ir didinti procentus uz indelius. Lietuvos bankai turi sustipreti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių