Šiaulių bankas atnaujino dar 7 Ūkio banko skyrių veiklą

Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko (ERPB) bei vietos investuotojų valdomas Šiaulių bankas, perėmęs Ūkio banko dalį turto ir įsipareigojimų, trečiadienį atnaujino dar septynių Ūkio banko skyrių veiklą.

Skyriai veikia Jurbarke, Kretingoje, Gargžduose, Panevėžyje, Vilniuje ir Kaune, Ūkio banko klientus aptarnauja dar 10 Šiaulių banko padalinių, kru įrengtos specialios darbo vietos, pranešė Šiaulių bankas.

Šiaulių bankas antradienį atidarė šešis Ūkio banko skyrius, o dar 9-iuose Šiaulių banko padaliniuose veikė Ūkio banko informacinė sistema. Per porą dienų visoje Lietuvoje buvusiems Ūkio banko klientams paslaugos pradėtos teikti jau 32 skyriuose.

„Kaip ir tikėjomės, vakar buvusiuose Ūkio banko ir Šiaulių banko skyriuose apsilankė daugiau klientų nei įprastai, tačiau didesniam žmonių srautui buvome pasiruošę“, - pranešime sakė Šiaulių banko administracijos vadovas Audrius Žiugžda.

Trečiadienį buvusiems Ūkio banko klientams taip pat pradėta teikti daugiau paslaugų - jie gali vykdyti vietinius ir tarptautinis mokėjimus ne tik litais ir eurais, bet ir kitomis valiutomis (be valiutos keitimo operacijų).

Planuojama, kad šią savaitę bus atidaryti 25 buvę Ūkio banko skyriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių