Senutė sukčiams atidavė 1 tūkst. litų ir vestuvinį žiedą

Senutė sukčiams ketvirtadienį atidavė 1 tūkst. litų ir auksinį vestuvinį žiedą.

Anot Ukmergės rajono policijos, apie 18 val. V.I.K., gimusiai 1937 metais, gyvenančiai Virkščių kaime, į laidinį telefoną  paskambino moteris, kuri prisistatė dukters vardu ir pasakė, neva ji nugriuvo nuo laiptų ir sužalojo aštuonerių metų mergaitę.

Už tai, kad mergaitės tėvai neturėtų pretenzijų, esą reikia sumokėti pinigus.

Anot policijos, V.I.K. nespėjus atsitokėti, prie jos namų atvažiavo vyras, kuriam moteris atidavė 1 tūkst. litų ir auksinį vestuvinį žiedą.

Preliminari žala - 2 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: sukčiaipinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilius

Vilius portretas
Tai čia toksai lietuviškas mentalitetas, kad senukai turi apmokėti vaikų ir vaikaičių išlaidas. Kadaise buvo atvirkščiai: jaunieji remdavo senatvėje.

geras

geras portretas
Pabandytu tokiu motereliu koks senas pazistamas ar kaimynas,koks bankrutaves paprasyt paskolint duonai, tai spyga taukuota atkistu-su baisiu itarimu nuzvelgtu kaip ubaga nepataisoma-TAIP SENIAM ir REIK

X

X portretas
Tai ilgai jiems nepasisekė nieko apgauti,nes man irgi jie skambino pereitą šeštadienį.Pirmiausia ta boba dirbtinai verkė,lygiai taip pat sakė apie sužalotą mergaitę.Galvoju reikia pasiklausyti,ta rauda,o aš vis aijaijai kartoju,po to ji sako pakalbėk su pareigūnu.Tas prisistatė ir vardu ir pavarde ir laipsnį pasakė.Paklausė,koks mano vardas,kreipdamasis į mane ponia.Tai aš jam ir sakau ,kad ir toliau vadintų ponia,o jis tada klausia,ar ta sukčiuvienė man dukra ar anūkė,tai aš tyčia dirbtinai sudejavau ir sakau:"Oi,kaip man bloga,einu valerijonų išgerti,oi,oi,oi.Tuom ir pasibaigė.Juk tiek kalbama apie tą sukčiavimą ir gali iš karto suprasti,kad sukčiai,bet vis vien užkimba žmonės.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių