A. Sekmokas: be atominės elektrinės elektros kaina vartotojams augs

Grįžti į straipsnį

omen

omen portretas
Kol bus tokie gavniukai ministrais el.energijos kaina perkops ir litą, ir eurą.

o su atomine

o su atomine portretas
augs dvigubai

As

As portretas
Juk tai ir arkliui aisku. Runkeliai nenori atomines, jie nori toliau sokti rusiska cestuske, ir pirkti is Ivanuskos dujas, o po kiek nores po tiek ir parduos.

nu

nu portretas
tu dalbajobe runkelis kurena malkom mes nesusalsim

ar

ar  portretas
tada mums nereikes moket mokesciu?juk mes turesim nuosava elektrine.valstybe is gauto pelno,valstybe vartotojui tieks nemokamai.juk musu seimunai taip rupinasi mumis-nuo kada mes nemokesim mokesciu?

AR

AR portretas
Ar čia kerštas už referendumą? Baikit su visokiom kvotom ir žaliomis saulės energijomis. Kam ją iš viso gaminti, jei norit mokėti po 1, 50 Lt. O gal čia partijos draugų biznelis? O mes visi už tai sumokėsim. Naujos technologijos naudojamos tada, kai jos yra efektyvios, o gal su ta saulės energija reikia pinigėlius išplauti?

jie

jie portretas
jie tuos pinigėlius plovė ir plaus,kol žmonės į gatves išeis.

nedelsiant

nedelsiant portretas
nuimti nuo pareigu toki izulu besmegeni

kW

kW portretas
matyt tie, kurie balsavo pries atomines statyba, apie tai nepagalvojo. Zmones atbukinti kaip kibirai

ceeewq

ceeewq portretas
elektros energijos kaina ir su atomine elektrine augtu.

Vadickas

Vadickas portretas
Energijos politikos balaganas siekia apogėjų, dingsta visos sveiko proto apraiškos. Nepanašu, kad p. Butkevičius turi ekonomikos inžinieriaus diplomą. Atominės nestatom, nes tauta nenori, Elektrėnų generavimą mažinam, nes dujos brangios.Tai paaiškinkite tautai, kur gauti pigiau, nejau rusų atominė bus stebėtinai pigi. Gal p. Butkevičius tiki ekonomikos stebuklais ???

aertrew

aertrew portretas
visa beda tame kad energetikos problemas imasi spresti nespecialistai, o politiniai diletantai ant beprotisku lozungu ateja i valdzia ir uz valdzios besilaikantis nes daugiau nieko nesugeba kaip tik malti lezuviu ir nenorintis prisijimti atsakomybe uz savo veiksmus.

nezinomas

nezinomas portretas
prajokino ir taip branks.savo elektrine turedami brangiai mokejiome.o dar bando ausis uzlankstyti.vis bando istumti visa tauta i skolas ir taip jau prasiskolinomes europai.gerulis cia visi.nemuoka tuos mazuos lietuveles vadyti ir buti sau Bajiorais,bet geriau uspakalius buciuoti euruopai ir buciokite verksniai,varguoliai.tip mes magnatai?

gedas

gedas portretas
Kas dabar nebrangsta? javu derlius rekordinis ,duona ,pasarai brangsta ,vandeny turim savo brangsta ir vis tie rupoziokai rusai kalti, viska jie brangina ir brangina net briuselis nesustabdo

o

o portretas
o kada ponas sekmokai augs atlyginimai ir pensijos,a??? ;)

RM

RM portretas
Viskas gerai, rinkėjai išsirinko tuos, kuriems nieko nereikia, nei konkurencijos, nei savos pramonės, jokios alternatyvos, galės srėbti jovalą su baranka ant nosies. Tegyvuoja aukščiausios kainos, maži atlyginimai ir didesnis minimumas.

www

www portretas
Mes turejome atomine Visagine ir ka,mokejom brangiausiai,nors baltarusiams pardavinejom po 4 ct! Kazkoks absurdas! O dabar uz pastatyta nauja argi nereiktu moketi? Tai ieitu i elektros kaina,moketume ne tik mes,bet ir vaikai bei anukai. Uzkniso ta valdzia su savo nusistatymu,matyt,kazkas gerai pasisildytu rankas i tuos milijardus,cia visiems aisku! O zmones niekam nerupi! Pabaisos!

Kazko nesuprantu.

Kazko nesuprantu. portretas
Lietuvos zmones turejo ir dar turi atomine...bet vistiek uz elektra mokejo daugiausiai is aplinkiniu respubliku!...tai ka tas REISKIA???

JO

JO portretas
Be atomines Lietuva pasigamina puse reikalingos energijos, kita puse perka. Galetu pasigaminti ir visa kieki, bet tuomet uz dujas moketu brangiau negu uz perkama energija.Jeigu neturesime savos pakankamo kiekio ji nuolat brangs, is kur ja bepirktum : is Vakaru ar Rytu.

oho

oho portretas
man patinka 5 komentaras.tikrai nereikes moket uz energija ,juk turesim nuosava elektrine,valdzia padengs uz pelna.sekmes,statykit elektrine-mes uz,juk elektros energija bus nemokama lietuvai.koks saunus mususeimas!!!!!!!!!!!!!

Jorė

Jorė portretas
Vertė ministrą iš posto, kad šis nerado AE statytojo ( Pietų Korėjai pasitraukus); kai reikalai pajudėjo į priekį ir buvo išleisti nemaži pinigai, išprovokavo referendumą prieš AE įtraukdami daugumą nieko neišmanančių. Na ir niekšai, kurių priekyje stovėjo Butkevičius,o jo vienintelis "nuopelnas" - vietos sūnaus kapui parūpinimas Menininkų kalnelyje šalia V.Kernagio.

nereikia

nereikia portretas
LIETUVAI ATOMINES,JUK VISTIEK MES MOKESIM BRANGIAI,JIE NETIEKS MUMS NEMOKAMAI.KAM TA ELEKTRINE?

griauzk desra

griauzk desra portretas
girdi kisa vorobjaninai ka tu isviso ismanai apie tas elektrines,

Sekmokui

Sekmokui portretas
O su aomine pigs????????????

kiek

kiek  portretas
supratau,jeigu turesim nuosava atomine elektrine,lietuviams bus nemokama elektra,nes ji nes pelna is kitu saliu

AMB grabe

AMB grabe portretas
is ko ji augs ? jei nauja atomine gamins brangiau nei kauno hesas ?

nėra

nėra portretas
Sekmokai, užsiiminėji grąsinimais?

koks skirtumas

koks skirtumas portretas
ar taip, ar kitaip ji augs, musu gasdinti nereikia, nes i nauja sukisti milijardai taip pat uzaugins kaina iki padebesiu... Nera istatymu, kad nebutu mokesciai didesni nei pajamos, tai kainas augina kiek nori ir kas nori....Nesamone ir pazadai, kad bus pigiau, kaip patys seime sako, ai po 4 menesiu pamirs liaudis ka zadejom. Darom isvadas. Mums uzteks vejo jegainiu, heso ir t.t, ne tokia didele salis Lietuva, taigi is rusu pirksim pigiau nei is lietuviu, kuriu akcijos bus elektrineje.

alio

alio portretas
PONASSEKMOKE ka cia vejus sneki brangs elektra tai tu paskyk kada ji nebrango ar buvo ignalina ar jos nera vistiek ji brangs nesnekek veju

Ona

Ona portretas
Kainos kyla ,bet tuo paciu daugeja ir miniserijoje darbuotojiu , kai buvo isteigta reikejo 47 dabar apie 80 ,o naudos nera ir del atomines vien nuostoliai taip bus kaip su Mazeikiu nafta pridare amerikonas Lietuvai nuostoliu ir pabego ,tad ir vis koncervatoriu valdymo metu, bet yra tokiu kuriems toks valdymas patinka net dar ir giria {del to ir skolinga valstybe savo tautieciams

Sekmokui

Sekmokui portretas
Sekmokai nemeluok zmonems, kaip tik su atomine elektros kw kainuos daugiau negu vienas litas.O uz atomines pastatyma mes musu vaikai , anukai , proanukiai ................ mokes skolas.

stonkus

stonkus portretas
jau valstibe gavo kisius is Japonu,tai bijo kad reikes atiduoti.Buvusia viriausibe kaska slepia,juk viskas isaiskies kitais metais,

FU

FU portretas
NA KAIP JOS GALI AUGTI, JEI DABAR YRA TOKIA KAINA IR TURI BŪTI, JUK NEBUS PAPILDOMŲ IŠLAIDŲ , KAI NASTATYSIM ELEKTRINĖS, OT JEI STATYSIM TADA TIKRAI AUGS, NEGI TAIP DAUG REIKIA KAD SUPRASTUM IR NEMELUOTUM

kaunas

kaunas portretas
na dabar isrinko socdemus,darbo partija,Pakso partija na ir lenkai,paziuresim kaip jie atpigins sildyma,pakels minimalu atlyginima iki 1509 litu,sumazins bedarbyste iki 0 per du metus,na tiesiog ivyks stebuklai,tai kur jie buvo anksciau,kokie naivus tie lietuviai mano tautieciai,tuoj susipyks koalisijos partneriai ir tada vers vienas ant kito juokinga,o lietuviai vis dar tiki pasakomis,na saunuoliai

Galerijos

Daugiau straipsnių