Seimas vėl spręs, ar skelbti referendumą dėl naujos AE

Grįžti į straipsnį

jei seimas

jei seimas portretas
nesugeba ispresti mazosios pilietes saugumo ir nepaiso jos noru,tai seimas nespres ir referendumo klausimo,ar reikia ,ar nereikia referendumo---spres liaudis ,kaip ir einamasvarbia mazos megaites problema.

666

666 portretas
prezidente meluoja . visiskai nieko nenutuokia energetiniame saugume ir ekonomikoje kaip ir didzioji dalis valstybes tarnautoju , na nebet tiek kad tik kenkt saliai . kam statyti duju terminala jei jo neisnaudot 200 % , kam statyit atomine jei ji pavojus visai saliai jei ivyktu sprogimas o paskiau jau sakes savo prisikimo nebeiskoptu visa likusi laika iki savo padvesimo , tegu pasako nauda jei lietuvai atiteks tik 34% pagamintos elektros energijos uz kosmines investicijas kaip kad ir uzimama zemes plota ir ezerus už nuosmauku išlaikymą nes bus išlaikomos atitinkamos tarnybos , bus suduotas stiprus smugis ateities technologijoms susijusiomis su atsinaujinanciais saltiniais - ekologiska elektra , O galų galiausiai atomine tik didins bedarbyste o to pasekoje problemos sodrai . Tai tegu atsako ta prezidente tas kubilius tas sekmokas kur cia ekonomikos nauda ? blogint finansine salias padėtį , kenkt žmonės tai čia nauda ? ar nauda kad užsidirbs tie kas ir ruosiasi uzsidirbti is sitos aferos .

Valys

Valys portretas
Tai ką gali spręsti eilinis referendumo balsuotojas, jeigu tie iniciatoriai nesugeba suformuluopti atomonės minusų ir pliusų.

Už nuosmauku išlaikymą

Už nuosmauku išlaikymą portretas
Nuosmaukos ir ruskiai prieš Ignalinos AE, galinga jėga ,ką čia dar Lietuva gali paprieštaraut,broliai maskoliai mums pastatys AE Karaliaučiuje, jei sprogs tai neliks nuosmaukų...

ketvirtam

ketvirtam portretas
valink nakui amerikos triperi

protingiesiems patriotams

protingiesiems patriotams portretas
Japonijos energetikos ministras aiškiai pasakė , ką jis mano apie AE - raginimas jas uždaryti kai ką pasako . Sekomoko ir Kubiliaus išvedžiojimai , kad 2040 metais elektra bus pigesnė - skirti idiotams . Aiškiai matome , kas atsitinka , kai mūsų valdininkų purvinos letenos prie ko beprisiliestų - viskas virsta auksu , bet tik tiems patiems valdininkams ir jų samdytojams .

mums nereikia

mums nereikia portretas
lt nereikia AE !

jo

jo portretas
Kremliaus vietininkai Lietuvoje sugalvos tūkstantį priežasčių, kad Lietuva atominės elektrinės nestatytų.

gebelsas

gebelsas portretas
atomines aferos scenarijus yra dailinamas.... Gedimino pr. plyteliu variantas yra pats geriausias... Kadangi kaltu nera- moka uz viska mokesciu moketojai....

manau

manau portretas
Nesam tkie turtingi, nereikia tos atominės. Mes per maža šalis, kad aplink esant elektrinėms dar statytume savo. Kodėl nestato latviai, estai, prie jų nėra arti atominių. Bet jie protingi, nekenks ir nekels grėsmės savo šaliai. O mes.....Turim alternatyvų ir reikia jas išbandyti. O ateities kartos padėkos už tai arba paisistatys tuomet sau atominę.

astuntam

astuntam portretas
matyt jau esi numates kiek milijonu pavogsi?

Rimas

Rimas portretas
Turi buti referendumas ar reikalingas 141 asmuo, is kuriu realiai tik 10% geriausiu atveju dirba tautai? pilnai uztektu ir 50.... Tuoj prasides pazadu priesrinkimine virtine, o po to ir vel busime apgauti. Ir taip jau 22 metus. Jei taip ir toliau, Lietuva greit isnyks is pasaulio zemelapio. Klanai ir monopolininkai, kurie ir vel parems savo kandidatus. Baige savo kadencija ir antra karta neisrinkti, kazkodel tampa pavaduotoju pavaduotojais ir t.t., o mes juos islaikome. Keista salis ta Lietuva....

sigitas

sigitas portretas
Žinoma,kad turi skelbti,nes tie išrinktiej tešliagalviai nieko nesiorentuoja: urano neturime ,kur atliekas laidoti neturime ,specialistų neturime pinigų neturime-tai ką mes turime pauksčio smegenėles? Japonai atomo atsisako ,o lietuviai?????

sigis

sigis portretas
Karaliaučiuje pastatys mums elektrinę veltui Leningradą ir kitus miestus perkrikštino -perkrikštys ir Kaliningradą Pasaulis žino apie Mažvydą,KDonelaitį ir kitus žymius žmones 21 amžius ir civilizuotai visi klausymai išsprendžiami taikiai Galima ir susikeistiVladivostoką į Karaliaučių ,o kas čia blogo zaimopomosč?

Kęstas

Kęstas portretas
Akiplėšiškas melas [1], kad Visagino atominės energija bus pigesnė, negu rinkoje. Skalūnų dujų ištekliai yra tokie dideli, jog numuša rinkos kainas. Skalūninių dujų ir erdvės užterštam vandeniui turima pakankamai Lenkijoje. Tos dujos yra pigios. Mūsų bendra rinka. Pirksime tai, kas pigiau. Sakote, kad ta elektrinė yra laisvės kaina? Jums dar maža laisvės? Ar prisidengę laisvės šūkiais, vogsite, kaip Kreivių ir Degučių šeimynos? Ne laisvės, o gėdos jums trūksta.

Tauta

Tauta portretas
Reikia surengti referendumą dėl seimo narių skaičiaus sumažinimo ir seimo nario atlyginimų sumažinimo iki minimumo.

Vlickas

Vlickas portretas
Dinius, Kuodytė, Sysas, — aš nežinau, kiek šie parlamentarai orientuojasi inžineriniuose ir ekonominiuose reikalo aspektuose. O gal jie turi nusimanančių ekspertų komandas ??? Tai tegul argumentuoja, kad atėję balsuoti piliečiai nepirktų "katino maiše". O klausimų daugybė: 1) galingų generatorių darbas elektros tinklų sistemoje, dažnių sinchronizavimas, galių rezervavimas, 2) realios statybos ir eksploatavimo išlaidos, 3) palyginimai su alternatyvinės energetikos sąnaudomis, 4) santykiai su elektros ir kitų energijos nešėjų eksportuotojais ir kainomis, jeigu atominės jėgainės nestatytume. Ir dar čia ne visi aspektai. Tegul tie parlamentarai pabando paaiškinti mums, neišmanėliams.

Galerijos

Daugiau straipsnių