Seimas svarstys, ar valstybei remti ir individualių namų renovaciją

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
eilinės aferos ir tiek

666

666 portretas
eilinės aferos ir tiek

valstybei butina

  valstybei butina portretas
remti individualiu namu renovacija

Luka

Luka portretas
Kas čia per kalsuimas.jeigu remti tai visus. Vel vieni lygesni prieš lygius?kas čia darosi?

Ema

Ema portretas
žinoma, kad remti, koks cia dar klausimas.

Bravo

Bravo portretas
Pirma reikia paremti musu milijonierius. Pagaliau Daktaro pilis bus renovuota. Bravo!

ner teisybes

ner teisybes portretas
Jo ponu namus dar pradekime renovuoti vasltybes lesomis. Jei name gyvena nuosavame, tegul patys maloneja pasiru[pinti savo turtu. O jei nesugeba islaikyti tegul parduoda.

Darbo žmogaus statusas

Darbo žmogaus statusas portretas
Dėl seniūnų, merų ir kitų tituluotųjų, neliko vietos darbo žmogui. Priešreforminiu laikotarpiu valdžios institucijos buvo prieinamose vietose ir sutalpindavo visus toje teritorijoje gyvenusius žmones. Nesutelpa ir komunalinių paslaugų technika, nėra vietos įrankiams, prietaisams. Remontas - nuolatinis, kruopštus darbas. Šiuose darbuose turi būti pastovi statybininkų-komunalininkų brigada su savo meistrais ir darbų vykdytojais. Šiuo metu visi darbai atliekami pasibaisėtinai.

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa portretas
ko aš turiu petrui renovuoti namą ?

nesulyginami dalykai

nesulyginami dalykai portretas
vieno ar dvieju butu namuko problemas galima susitarus , laisvai pasisamdzius specialistus ,susitvarkyti nebrangiai ,neskubant patiems ukio budu, gal ir dalimis, kad nei banko paslaugu nereiktu. O daugiabuciuose viskas vyksta priverstiniu budu ( vadovaujant administratoriams ar bendriju valdybai) taip, kad isipareigosi bankams, ilgus metus vyks remontai , darbu ir medziagu , samatu kokybes ir teisingumo nesuziuresi, konkursa "laimes" ir be atsakomybes vykdys visokie rangovai, butinai savi, korumpuotif ,atsakomybes del defektu niekas neapsiims, visur bus tik dideli pinigai

9 am

9 am  portretas
bet Petras tavo buto irgi neturi renovuot

Mąstantis

Mąstantis portretas
Aišku,kad privalo "remti". Paanalizuokite ir suprasite,kad valstybė remia tik bankus ir statybininkus. Bankai skolindami ES subsidijuotus"paramos" pinigus dvidešimčiai metų, nuo skolintos sumos uždirba 60 procentų palūkanų. Statybininkai,projektuotojai,medžiagų pardavėjai be PVM "suvalgo" 80 procentų skolintos sumos, Valstybė gražina tuos 21 proc. PVM pavadindama juos "kompensacija",kuri tik 1/3 "dengia" skolinimosi palūkanas. Valstybė iš tos aferos neuždirbdama nei cento prievartauja žmones (tik daugiabučių) išmesti į rinką apie 40 mlrd.Lt. tuščių pinigų (tiek reiks tik kolchoznamiams renovuoti,kad šiluma neišbėgtų į užsienius), nuvertinant litą ir sukeliant infliacijos krizę,o patiems išprievartautiems liekant skolingais bankams. Toks šios valstybinės aferos tikslas. Išnaudodamas šią aferą Auštrevičius nori įsiteikti nuosavų namų rinkėjams.

Galerijos

Daugiau straipsnių