Seimas leido valstybei skolintis „Snoro“ indėlių kompensavimui

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kuo baigiasi Snoro bankrotas? Šis bankas yra pernelyg didelis. Draudimo fonde lieka žymiai mažiau pinigų, negu reikia grąžinti išmokomis. Dėl krizės, skolinti tokioms valstybėms, kaip Lietuva, niekas nenori. Todėl atgauna ne visi. Tiems, kurie tuo netiki, reikia mažiau plepėti, daugiau pagalvoti. Dar pasakykit, kad iš atimtų Snoro turtų jums kiekvienam po lėktuvą duos. Bankininkai žinojo, ką ruošia žioplys Andrius Kubilius. Jų laikraštis tai išspausdino prieš šią, neva tai labai slaptą, operaciją. Visi investiciniai turtai yra seniai tolimose salose. Fonde tikrai yra mažiau pinigų, negu priklauso žmonėms pagal įstatymą. A.Kubiliui atrodo, kad tokie veiksmai yra normalūs. Jis sukelia ar nors pagilina krizę, po to vaizduoja kietą kovotoją su nuodėmingais kaltaisiais, nukentėjusiais nuo tos krizės. Davatkoms patinka toks kovingas gaidelis. Jos balsuoja už jį, vargšelės. Kas bus, jei A.Kubiliaus krizės gilinimui prireiks nacionalizuoti skandinavų bankų filialus Lietuvoje? Vargšai mes, Lietuvos verslo žmonės ir dirbantieji.

Zajoba

Zajoba portretas
Užknisot,su savo cenzūra. Parašai paršam paaiškinimus, o Kauno dienos cenzoriai neduoda žmonėms paskaityti. Dreba kinkos...

Kęstui.

Kęstui. portretas
Išsipagiriok durneli!!!

pusdurniai

pusdurniai portretas
vo dar kap, o sakė, kad už tuos vagis nereiks mokėt visiems gyventojams. Jei kas dar laikys pinigus bankuos tai juos tik ištremti į negyvenamą salą drauge su kubilum ir šeimonyte

Na

Na portretas
Na ir sulaukėme. Pirmiausia tai buožgalvių valdžia neužtikrino indėlių saugumo, o dabar iš biudžeto lėšų sugražins pagrobtus milijardus. Taigi, indėlininkams bei įmonėms sumokėsime tie, kas net neturėjo tų pinigėlių banke. Susodinti reikia visus atsakingus valstybės asmenis už tokias aferas. Vėl kartojasi "Sekundė", "Akcinis inovacinis".

jurgis

jurgis portretas
balsavo tik 90 seimo nariu. Klausimas: o kur tuo metu buvo kiti seimo nariai????

O taip

O taip portretas
kęsto komentaras tikrai taiklus, keista kad dar atsiranda tokių, kurie tiki mūsų dabartinės vyriausybės gebėjimu sąžiningai spręsti įvairias problemas, neperkeliant jų ant labiausiai pažeidžiamų sluoksnių.Šit ir dabar kažkas kažkiek prisivogė, dėl visko kalti žinoma tik rusai, lietuviai nė pauostyt nieko negavo, indėlininkams viską grąžins iš visų mūsų.Skolinsis ne dėl darbo vietų sūkurimo, ne dėl investicijų, o tam, kad grąžinti indėlius.Juk jeigu žmonės prisidėjo indėlių, vadinasi jiems tų pinigų ir nereikia, tai kokie čia dar grąžinimai, susimetant visiems draugiškai?Kiek yra , kad nereiktų skointis, tiek grąžinkit.Juk visi žinom, kad pinigų laikymas banke visuomet didelė rizika.Indėlis banke-tai loterija, laimi retai, dažniau praloši.

Galerijos

Daugiau straipsnių