Seimas griežtina naktinių girdyklų darbą bei „bambalinę“ prekybą

Grįžti į straipsnį

fgf

fgf portretas
pritariu tam seniai laikasi :)

jo

jo portretas
vietoj vieno tuscio bambalio pavory voliosis du litriniai. o siaip visiska nesamone, kiek gere tiek ir gers, ne draudimus debiliskus reik kurt, o geriau pradet nuo darzelinuku gal isaugintumet po 20 metu normalia karta, o ka jus dabar uzdrausit man 40meciui seniui? nu jei man reikes prisigert as ir vidury nakties nusipirksiu, kaip kad ir dabar nusiperku ir nakti ir rugsejo 1d

qazwsx

qazwsx portretas
musu Joskes is 1u Eiguliu nesitvarkysite,bo ji,wiska kontroliuoja...

x

x portretas
prie ruso nebuvo jokios reklamos, o pijokų kiekvienam patvorį voliojosi, kas norės lakt tas ir ras.

RM

RM portretas
Kada seimas griežtins valstybės pinigų išlaidas?

Tiesa

Tiesa portretas
Turime neišauklėtą visuomenę. Jei neužauginsime naujos kartos, turinčios sveiką vertybių sistemą, tai jokie ribojimai ir draudimai nepadės.Aplinka gali keisti žmogų tiek teigiamai, tiek neigiamai. Netgi snobus formuoja visuomenė.Naujos auklėjimo sistemos kūrimas – milžiniškas projektas, nes reikia beveik visiškai sugriauti dabartinę sistemą. O gyvenimo realybė vis aiškiau demonstruoja tokių radikalių permainų būtinybę. Visų pirma, kalbama apie globalizacijos realijas.Jei ką ir norime pakeisti šioje visuomenėje, tam reikalingas visuotinas globalus ir integralus auklėjimas. Kitu atveju, bet koks atrodytų, kad ir geras sprendimas atneš dar didesnes problemas.

silpnučiai

silpnučiai portretas
seimanariai sugeba tik uždraust ir atimt.

Grig

Grig portretas
O kas jum sake kad seimas nori kad maziau gertu ? kiek gere tiek ir gers. Seimas nori babkiu i biudzeta daugiau surinkt, Baudos, licenzijos, akcizai. tesingai zmones sako, jai tikrai nori kad maziau gertu reik pradiet nuo mazens, investokit i sporta, ko sportiskesne tauta, to maziau vartoja alkoholi, ir ne tik i krepsini, bo ne visi vaikai 2 metru uzauga.

as

as portretas
kazkokie imbiciliski komentarai. arba suinteresuoti. idomu kaip uzauginsite ta nauja negerencia karta? su bambaliniais kioskais ant kiekvieno kampo? ar pragertais snukiais salese kiekvienu varzybu metu? draust ir dar griezciau reikia. o tai dabar kiekvienas snarglius ar snargle bet kada ir bet kur turi galimybe prisigert.

Grig

Grig portretas
Norvegijoi dar grezciau kontroliojamas alkoholis, stipresni nei 5 laipsniu alkoholinius gerimus galima nusipirkti tik specializotose parduotuvese kuriu yra tiktai 30 ! per visa sali. Zmones vestuvem apsipirkt vazioja uz 150 km tam tikrom valandom ir dienom (nes pvz savaitgaliais visai nedirba tuos parduotuves). Ir ka ? maziau geria ? kas buvo tas zino, prisilupa barose iki apsimizimo. O dar Norvegija lideriauja (is europos saliu) pagal narkomanija. Tad draudimai duoda silpna efekta, kartais net atvirkstini.

imbicilui silpnapročiui 9-am

imbicilui silpnapročiui 9-am portretas
o kas paleido "mini barus" Tie patys seil...seimenai. Puikiai žinojo - draudžiam naktinę prekybą, bet darom išimtį "mini barams". Tai tamsta jei tiki seimininkų nuoširdumu reiškiu gilią užuojautą. Nors draudimas nevisad yra blogai - Adomą išvijo iš rojaus, o aš , jo palikuonis, džiaugiuosi gyvenimu šioje nuodėmingoje Žemėje:)

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Įdomu, kiek dėžių degtinės gavo redaktoriai, leidėjai ir Švietimo ministerija, bei jai vadovaujantys Laisvosios rinkos instituto mokytiniai už tokį uždavinį apie degtinę penktokams? Jį namo parsinešė mano penktokė dukra iš savo vidurinės mokyklos kaip namų darbą. Cituoju iš Matematika tau. 5 klasė. Mokytojo knyga, rengė Alma Varatinskienė˙ ir Valdas Vanagas, leidėjas – TEV, ISBN 978–9955–680–85–7, 99 psl: "Kaip ir iki šiol , taip ir čia, problemų neturėtų kilti. Tuo labiau, kad tai mokiniai jau turi mokėti... Sėkmės darbe! 118-119. Kas pirmiau? Vakaro skaitiniai. „Atėjo į barą trys vyrukai ir užsisakė butelį degtinės. Šeimininkas už išgertą butelį paprašė 30 lt. Vyrukai susimetė po 10 litų, sumokėjo ir patraukė namo. Tada baro šeimininkas prisiminė, kad butelis degtinės kainuoja ne 30 lt, bet 25 lt ir pasiuntė pasiuntinį su 5 Lt grąža. Pasiuntinys, pasivijęs vyrukus, kiekvienam atidavė po 1 lt, o 2 lt pasiliko sau. Paskaičiuokime. 1) Iš pradžių buvo 30 Lt - kiekvienas sumokėjo po 10 Lt. 2) Iš tikrųjų gi, kiekvienas vyrukas išleido po 9 lt, t.y. iš viso 9 Lt*3 = 27 Lt. 3) Dar 2 Lt teko pasiuntiniui: 27 Lt + 2 Lt = 29 lt. 4) Klausimas. Kur dingo 1 Lt?." P.S.: uždavinys tikrai labai įdomus, taigi ir labai patrauklus moksleiviams, todėl nuoširdžiai esu sužavėtas alkopramonės ir Laisvosios rinkos instituto sugebėjimų pramušti tokius dalykus. Smulkiau: new.tev.lt/content.php? Mokytojo knyga, rengė Alma Varatinskienė ir Valdas Vanagas Darbo vadovas Valdas Vanagas Redaktore˙ Žydrūnė Stundžienė Tekstą rinko ir maketavo Nijolė Drazdauskienė Konsultantas Elmundas Žalys Leidyklos TEV interneto svetaine tev.lt Leidykla TEV, Vilnius, 2007 Alma Varatinskiene˙, 2007 Valdas Vanagas, 2007 ISBN 978–9955–680–85–7

Kaunietė

Kaunietė portretas
Kaip puikiai įvardyta -- NAKTINĖS GIRDYKLOS. O ir kam jos reikalingos? Negi tam, kad persigėrę piemenys žalotų žmones? Negaliu suvokti, kaip laimingu gali jaustis tokios pelningos GIRDYKLOS savininkas žinodamas, ką gatvėse išdarinėja pas jį persigėrę naktinėtojai. Kuo mažiau bus tokių girdyklų, tuo ramiau gyvensime ir sveikesni būsime.

12-ajam

12-ajam portretas
Oho. Nieko sau. Švietimo ministerija turėtų pasidomėti.

14-tam

14-tam portretas
tai kad pats svietimo ministras debilas ir vagis, ka gi jis matys per py...skas savo akis???

nesirgalius

nesirgalius portretas
didziausia tragedija -sporto sirgaliams

aa

aa portretas
dundukai geriau pagalvotu kaip sukurti darbo vietu

vv

vv portretas
naikint mizyklas,reikejo senu seniausiai

vika

vika portretas
Naktiniu girdyklu darba ne tik grieztinti reikia, bet ir grieztai kontroliuoti juos reikia.Kas tenai darosi,gali pasakyti tik atejas negerti o pasizvalgyti,teko matyti tas ten vyksta.Prostituciu vyksta veikla,narkotiku pardavimo,jaunu jaunuoliu atidavimo veiksmas-iskrypeliam.Pasizvalgykite ,issigasite.Jeigu jaunimas tokiu keliu eis ,nebus gera ateinanti karta.Gaila jaunu zmoniu.Teko matyti europos naktini pasauli,likau ne suzaveta o sukresta,zudynes,narkotikai,prostitucija,iskrypeliai.Nesinori, kad Lietuvoje butu taip, kaip kitose salyse.

vidma

vidma  portretas
as cia nejokais sunerimes , nubegau i musu samanes taska paklausiau kaimynes ar zada mazynt ir rybot prekyba nuo 2013 metu , ji man pareiske kad prekyba zadoma tik vystit ir didint . na dabar as ramus samanes uzteks !!!!

pagaliau

pagaliau portretas
nu pagaliau Juodvarniu myzaline uzdarys,,,aciu seimunam,galejo nuo 2012 metu,nes jau per varniu gatve preit neina pro ta ale bara

Zmogus

Zmogus portretas
Man patinka kai kurie komentarai apie neleidima prekiaut. Idomu kas cia juos palaiko, tai mentai kurie gauna pinigus uz stoga taskams ir tasku turetojai. Jai esat daunai tai tylekit nieks i gerkle per prievarta nepila nori geri nori negeri. O cia jau Lanzberginiai perlenkia lazda. Kas cia gryzta stalino laikai telefonus klausosi, nurodo kiek gert ar negert, kisasi kur nereik, o nepasiulis kartais apsipjaustit. Ar ne laikas cia klounams sustot.

norge to Grig

norge to Grig portretas
Jei apie Norvegija kalbi- tai galetum pasitikslint informacija... 30 parduotuviu?! Taip alkoholis parduodamas tik specializuotose parduotuvese, bet nereiskia, kad ju tik tiek... Taip, ne kiekvienas kaimas ta parduotuve turi (pvz. mum iki jos 30km), bet tai nereiskia, kad reik vaziuot i kita Norvegijos puse... Visas alkoholis Norvegijoj parduodamas tik iki 20h, sestadieniais 18h,o sekmadiniais ir per sventes ivis neparduodamas. jokiu myzbariu, kur gali gert ant kiekvieno kampo nera, ir net naktiniuose klubuose alkoholis pardavinejamas iki 2h nakties... kainos irgi MILZINISKOS... Zinoma, prisigeria jei nori, bet tai nereiskia, kad tiek alkoholiku kaip Lietuvoj... Silpna alkoholi pardavineja nuo 18m, o stipru nuo 21m. Jei lietuviai taip susitvarkytu- BUTU PASAKA.

Galerijos

Daugiau straipsnių